rss

Ce avantaje neasteptate poti avea daca inchiriezi o masina

  1. 16/08/2016
    Vezi toate fotografiile (1)

    In orasele foarte aglomerate, masinile de inchiriat pot deveni unul dintre cei mai importanti aliati. Acestea sunt perfecte pentru vacante, calatorii de afaceri sau pentru o vizita extrem de scurta. In Romania, cel mai aglomerat oras este, fara indoiala Bucurestiul, unde se gaseste si cel mai mare numar de masini care pot fi inchiriate.

    Asadar, daca gasesti un serviciu de inchirieri auto ieftine in Bucuresti, gasesti si suficient de multe motive pentru a apela la el atunci cand ai nevoie de asa ceva. Poate nu la fel de multe ca in a detine un automobil, dar sunt multe situatii in care masina de inchiriat se dovedeste a fi mai utila.

    1.    Cand locuiesti intr-un oras foarte mare, cu un sistem de transport in comun care ajunge oriunde, in acelasi timp cu masina personala, aceasta din urma isi gaseste din ce in ce mai putin locul. Este adevarat ca in Bucuresti transportul de suprafata este greoi, dar la fel este si atunci cand mergi cu masina. Metroul este insa o alternativa mai buna. Nu in ultimul rand, capitala nu este Tokyo si deci poti ajunge pe jos in multe locuri importante. Deci poti trai si fara masina, pe care o poti inchiria doar cand pleci in vacanta in tara sau in strainatate.
    2.    Cand vii ca turist in capitala, o masina inchiriata iti ofera un plus de mobilitate. Atunci cand ai foarte multe obiective de vizitat nu trebuie sa te lasi in seama transportului in comun, mai ales daca vrei sa iesi din oras. In interior poate ca el functioneaza mai bine, dar cu cat de indepartezi, cu atat iti vei da seama ca lucrurile stau din ce in ce mai prost, atat din punct de vedere al confortului cat si al programului. Asa ca merita sa inchiriezi pentru ca asa vei avea sansa de a vizita cat mai mult si de a ajunge oriunde vrei tu, in cel mai scurt timp posibil.
    3.    Excursiile sunt modalitati grozave de a petrece timpul cu familia si cu prietenii. Dar de cele mai multe ori se poate dovedi a fi destul de suparator sa plecati cu mai multe masini. Drumurile sunt destul de dificile si va fi greu sa va tineti unii dupa altii. Dar o astfel de problema poate sa fie rezolvata de inchirierea unui minivan. Asadar, daca pleci la mare sau la munte impreuna cu gasca sau daca esti un familist aflat in drum spre una dintre aceste destinatii, un serviciu bun de inchirieri auto te poate scapa de multe probleme.
    4.    Sa spunem ca ai deja un automobil acasa, dar ca este un model mai vechi care a ajuns sa consume destul de mult. Cu toate acestea, nu iti permiti sa il inlocuiesti cu unul nou. In acelasi timp, planuiesti sa pleci intr-o excursie mult visata si consumul de combustibil te pune pe ganduri. La aceasta problema poti gasi o rezolvare foarte buna inchiriind o masina. Firmele ofera modele noi, care consuma mai putin. O vei lua cu plinul facut, consumi cat este nevoie si la final nu trebuie decat sa o inapoiezi tot cu rezervorul plin. Este adevarat, nu poti face asta de fiecare data, dar atunci cand chiar este nevoie, este o solutie destul de buna.
    5.    Cu o masina inchiriata poti calatori in zone care inainte ti-ar fi fost inaccesibile. Ai nevoie sa mergi pe niste drumuri de tara si iti este purt si simplu frica sa bagi masina personala in astfel de zone pline de pericole? Atunci poti inchiria un SUV sau un Jeep si asa iti mai rezolvi din probleme.
    La fel ca mai sus, nu inseamna ca daca vei merge zilnic in astfel de zone vei avea vreun avantaj, dar daca nevoia este una rara, atunci cu siguranta poti descoperi foarte multe avantaje.
    6.    In conditiile in care nu ai inca o masina sau vrei sa o schimbi pe cea veche, dar inca nu esti hotarat care este cel mai bun model, inchirierea te poate ajuta sa te deci. Poti proceda in felul urmator. La fiecare final de saptamana inchiriaza cate o masina diferita. Verifica un sedan, un break, un monovolum sau un SUV. Vezi cum te descurci cu fiecare si apoi ia o decizie. La fel poti proceda si daca iti place un model anume, de la o firma anume, dar inca nu esti hotarat daca este cel mai bun pentru tine. Inchiriaza-l pentru cateva zile si mergi in oras si in afara lui. Vezi cat consuma in realitate, care sunt posibilitatile lui si abia apoi hotaraste daca este sau nu ceea ce iti trebuie.
    7.    Masina noua te poate ajuta cand inchei afaceri. Poate ca nu esti chiar atat de mandru de masina ta veche si vrei sa iti impresionezi partenerii sau clientii. Nu spunem sa minti, dar din pacate sunt multi oameni care se ghideaza dupa cum arati si ce conduci. Iar daca in cazul hainelor este mai usor, masina se schimba greu. Insa o firma de inchirieri auto iti va oferi un ajutor foarte mare. Clientul nu va sta sa verifice daca masina este a ta sau nu. Daca tine la asta, va fi important ca te vei prezenta cu un vehicul foarte bun. In plus, nu te costa chiar atat de mult si beneficiile pot fi mai numeroase decat costurile. Cine stie, poate chiar vei ajunge ca in urma afacerii sa iti cumperi o masina noua.
    8.    Te poti relaxa si vizita mai multe intr-o vacanta. Probabil ca multi romani ar pleca in vacanta prin Europa, dar pentru ca nu au masina sau nu au una atat de buna, prefera sa mearga cu avionul. Insa calatorind atat de rapid, prin aer, vei descoperi mult mai putine locuri noi iar experienta va fi una mai putin placuta. Mersul cu masina isi are farmecul lui. Vezi mai multe tari, te poti opri cand vrei si iti poti face un itinerariu cu adevarat deosebit. In plus, nici nu iti vei face griji ca masina ta va capata cateva mii de kilometri intr-un timp scurt.


    Advertorial!

    Vizualizari: 1725