rss

Britanicii au publicat toate detaliile. Cel mai eficient model consuma doar 2,8 la suta

  1. 11/10/2017
    Vezi toate fotografiile (46)

    La mai bine de cinci ani distanta de la prima sa aparitie in public, cea de-a patra generatie a modelului Range Rover primeste un binemeritat facelift. Principala noutate in gama off-roader-ului britanic de lux o reprezinta versiunea de motorizare PHEV, al carei consum mediu nu depaseste 2.8 litri la 100 km.

    Chiar daca nu a lipsit de la editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt, desfasurata in perioada 14 - 24 septembrie, compania Land Rover a preferat sa lanseze abia la mijlocul acestei saptamani mult anticipatul facelift destinat gamei Range Rover. Vestea buna este ca... asteptarea a meritat pe deplin.

    Spre deosebire de modelul original, a carei premiera mondiala a avut loc in urma cu mai bine de jumatate de decada, versiunea imbunatatita a celei de-a patra generatii a off-roader-ului britanic de lux dispune de blocuri optice si spoilere fata / spate atent restilizate. Plus optiuni proaspete la nivelul jantele din aliaj, bineinteles.

    De cealalta parte, interiorul noului Range Rover Facelift vine la pachet alaturi de un volan si o consola centrala usor modificate de designerii companiei. Rolul de atractie principala ii revine insa configuratiei cu doua display-uri tactile, fiecare cu o diagonala de zece inch, prin intermediul carora soferul controleaza... toata masina.

    Tot la capitolul vesti bune putem include, de asemenea, si blocurile optice cu matrice de LED-uri, internetul de mare viteza sau scaunele cu 25 de programe de masaj. Apoi vine randul gamei de motorizari sa straluceasca, versiunea imbunatatita a celei de-a patra generatii a off-roader-ului britanic de lux primind o varianta PHEV.

    Este vorba, mai precis, despre un sistem de propulsie plug-in hybrid, care combina un benzinar de doi litri cu un motor electric si un pachet de baterii cu capacitatea de 13.1 kWh. Astfel rezulta o putere maxima de 404 CP, un consum mediu de carburant de 2.8 litri la 100 km si, nu in ultimul rand o autonomie in modul complet electric de 51 km.

    Nu esti genul de persoana care sa puna pretul pe eficienta? Compania Land Rover intelege si acest tip de comportament, astfel ca (re)lanseaza modelul SVAutobiography Dynamic alaturi de un benzinar cu opt cilindri in V, compresor mecanic si capacitatea de cinci litri, ai carui 565 CP prezenti la datorie aduci primii 100 km/h in putin peste cinci secunde.

    Vizualizari: 2038