rss

Bridgestone echipeaza noul Audi A7 cu anvelopa premium Turanza T005

  1. 13/03/2018
  2. Tags: Anvelope, Bridgestone, cauciucuri, pneuri
    Vezi toate fotografiile (2)

    Bridgestone, unul din cei mai importanti producatori de anvelope din lume, a anuntat inceputul colaborarii cu Audi, pentru care va echipa de fabrica modelul A7 cu pneul premium Turanza T005.

    Audi a selectat Bridgestone Turanza T005 ca anvelopă premium pentru noul model Audi A7 Sportback. Anvelopele marcate AO (Audi Original) combină compusul cu conţinut ridicat de dioxid de siliciu – care încorporează tehnologia NanoPro-Tech™ - cu banda de rulare specifică pentru a oferi cea mai bună aderenţă pe ud în acelaşi timp cu maximizarea duratei de viaţă şi eficienţa consumului de combustibil.

    Conducătorii noului coupe în 4 uşi Audi A7 Sportback vor avea disponibilă întreaga gamă de anvelope Turanza T005 de la 17" la 21". Cu anvelopele Bridgestone, noul stil și liniile dinamice ale autovehiculului se reflectă într-o experiență sportivă de conducere care pune șoferul în control. Anvelopele oferă o direcție excelentă, un răspuns remarcabil, menținând în același timp o aderență excepțională în toate condițiile.

    În plus, Bridgestone a încorporat tehnologia B-Silent® pe dimensiunile de la 19" la 21", pentru a reduce la minimum zgomotul interior produs pe toate tipurile de asfalt și pentru a spori semnificativ confortul șoferului. Prin integrarea unui element din spumă poliuretanică aplicat pe suprafața interioară a anvelopei, această tehnologie acţionează direct pentru a reduce cavitatea rezonantă a anvelopei produsă de vibrațiile aerului. Acest lucru contribuie la reducerea semnificativă a zgomotului din interior în comparaţie cu anvelopele obișnuite, fără a compromite performanțele și dinamica anvelopelor.

    Bridgestone, compania numărul 1 de anvelope și produse din cauciuc, este partenerul preferat al producătorului de autovehicule Audi. În anul 2017, Bridgestone a echipat aproximativ 300.000 de autovehicule Audi pe 11 modele, inclusiv A3, A8, Q2 și Q7. Marcajul specific - AO - inscripționat pe anvelope, garantează o potrivire perfectă cu noul autovehicul și asigură că acestea au fost co-dezvoltate și evaluate de inginerii Bridgestone și Audi.

    Vizualizari: 1311
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »