rss

BMW lanseaza la Villa d'Este conceptul Zagato Coupe

  1. 28/05/2012
  2. Tags: BMW, Coupe, Zagato
    Vezi toate fotografiile (14)

    BMW s-a aliat cu celebrul carosier Zagato pentru a crea un concept care sa impresioneze publicul pretentios de la Concursul de Eleganta de la Villa d’Este. Denumit BMW Zagato Coupe, prototipul a avut ca sursa de inspiratie modelul BMW 328 Kamm Coupe 1940 si se lauda cu o caroserie lucrata manual.

    Recunoscut pentru faptul ca aduce la un loc cele mai exclusiviste, mai rafinate masini, Concursul de Eleganta de la Villa d’Este ofera ocazia bavarezilor de a prezenta cel mai nou experiment, realizat in colaborare cu echipa Zagato.

    BMW Zagato Coupe este un model unicat, a carui caroserie a fost construita in totalitate de mana, iar invelisul din aluminiu a fost prelucrat de expertii Zagato astfel incat sa ii confere un aspect special.

    Partea posterioara a coupe-ului a fost inspirata din modelul BMW 328 Kamm Coupe 1940, dar si de Alfa SZ si TZ, care beneficiau de designul Kamm-tail, solutie care a devenit celebra in Italia sub numele de Coda Tronca, testata de Zagato la inceputul anilor '60.

    BMW Zagato Coupe este echipat cu roti cu jante de 19 toli din aliaj cu design in 5 spite. Vopseaua de exterior Rosso Vivace a fost creata special pentru acest prototip, iar interiorul beneficiaza de materiale si culori exclusiviste, ambianta de interior fiind una sportiva, accesorizata cu elemente lucrate manual.

    Vizualizari: 2011
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »