rss

BMW a mintit in tot acest timp. Uite cati cai are, de fapt, noul M5

  1. 11/04/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    O companie de tuning din Statele Unite ale Americii a vrut sa se convinga ca noul M5 chiar ofera din fabrica 600 de cai putere, asa cum sustine BMW. Nu mica le-a fost insa mirarea celor de la IND atunci cand au vazut fisa dyno a motorului V8 bi-turbo de 4.4 litri.

    Anuntat la sfarsitul verii trecute, noul BMW M5 marcheaza o serie de premiere extrem de interesante si, totodata, extrem de importante. Nu doar ca ofera pentru prima oara o cutie automata cu opt rapoarte, dar este si primul M5 din istorie echipat cu un sistem de tractiune integrala.

    In acelasi timp, motorul V8 bi-turbo de 4.4 litri si 600 CP il transforma in cel mai puternic M5 lansat vreodata. De cealalta parte, timpul de doar 3.4 secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h ii permite automobilului bavarez sa se proclame drept cel mai rapid M5 de serie din lume.

    Tinand cont de aceste detalii, nu este deloc de mirare ca noul BMW M5 a reusit sa atraga inclusiv atentia marilor companii de tuning ale planetei. Pana cand vor finaliza propria lista de imbunatatiri, americanii de la IND s-au gandit sa urce pe dyno - pentru cateva masuratori, un astfel de exemplar.

    Si nu mica le-a fost surprinderea cand au vazut ca puterea maxima masurata la roti intre 593 si 625 CP, in functie de modul de rulare activat la momentul testarii...


    Vizualizari: 3846