rss

BMW a lansat noul Seria 8 si in Romania. Uite cat costa modelul care concureaza cu Mercedes S-Class Coupe

  1. 12/07/2018
    Vezi toate fotografiile (35)

    Singurul propulsor disponibil la momentul de fata este un diesel de trei litri si 320 de cai putere, oferit de compania bavareza impreuna cu o cutie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala.


    Dupa o absenta de aproape zece ani, modelul Seria 8 de la BMW revine in lupta pentru titlul de cel mai impresionant coupe de lux al planetei. Anuntat oficial la mijlocul lunii trecute, concurentul versiunii in doua portiere a limuzinei Mercedes S-Class este disponibil acum la vanzare si in Romania, la pretul de 102.400 euro.

    O singura varianta de motorizare ofera compania bavareza la momentul de fata, clientii fiind nevoiti sa se multumeasca cu un 840d xDrive. In aceasta configuratie, propulsia este asigurata de o unitate diesel de trei litri si 340 de cai putere, cuplata la o cutie automata cu opt rapoarte si... un sistem de tractiune integrala, evident.

    Potrivit informatiilor furnizate de BMW, primul 840d xDrive din istorie are nevoie de doar 4.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, in timp ce viteza maxima este limitata - deloc surprinzator - la 250 km/h. Totodata, concurentul modelului Mercedes S-Class Coupe mai anunta si un consum de pana la 6.2 litri la 100 km.

    La nivel de echipare, fiecare exemplar asamblat de compania bavareza promite in standard faruri adaptive cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 19 inch, dar si tapiterie din piele. Scaunele fata cu incalzire, incarcarea wireless a telefonului mobil si directia integrala sunt oferite, de asemenea, fara costuri suplimentare.

    Vizualizari: 1881
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »