rss

Black Friday se apropie cu cele mai bune oferte la anvelope

  1. 20/11/2015
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mai sunt doar cateva zeci de ore pana cand incepe cea mai mare perioada de reduceri din an si mii de cumparatori deja sunt pregatiti pentru a invada magazinele si site-urile in cautarea produselor ieftine. Si chiar daca principalele arii in care ofertele apar sunt cele de electronice si electrocasnice, mega-reducerile nu raman doar pentru acestea. Acum si posesorii de masini pot sa se bucure de Black Friday, pentru ca magazinul online Nexxon, cel mai mare distribuitor de anvelope din Romania a creat o o perioada de reduceri pentru foarte multe din produsele sale. 


    Black Friday pentru anvelope, acum si in Romania

    In mod normal, Vinerea Neagra este pe data de 27 noiembrie, ultima zi de vineri din luna, dar cum la noi atunci vorbim si de un weekend prelungit, Nexxon a decis sa mute totul cu o saptamana mai devreme, adica pe 20 noiembrie. Si acesta este doar inceputul, pentru ca la Nexxon Black Friday nu tine doar o zi si nici macat doar o saptamana, ci 10 zile. Asadar, pana pe 29 noiembrie aveti sansa sa cumparati anvelope de cea mai inalta calitate la preturi mai mici decat in restul anului.

    Oferta este valabila pentru majoritatea produselor de pe site, dar nu se prelungeste si pentru cele care sa gasesc in service-urile Nexxon. Asadar, pentru a se putea bucura de ea, fiecare trebuie sa isi faca un cont si in baza acestuia sa comande. De asemenea, plata se poate realiza doar prin cash ramburs, nu cu cardul, iar livrarea se realizeaza in decurs de o saptamana.

    Anvelope pentru toate sezoanele...

    Posesorii de masini stiu ca intretinerea acestora nu este deloc ieftina. Cu toate acestea, nu inseamna ca ele trebuie sa fie lasate la voia intamplarii, in joc fiind siguranta soferului, a pasagerilor si a tuturor celor intalniti in trafic. Asadar, trebuie sa alegi cele mai bune metode prin care sa iti tii automobilul intr-o stare de functionare cat mai buna,  iar una de baza este alegerea unor anvelope bune.

    Dupa cum se stie, posesorul unei masini trebuie sa fie pregatit atat cu anvelope de vara, cat si cu unele de iarna sau poate chiar cu un set de modele all seasons. Ce inseamna acest lucru? O cheltuiala in plus pentru oricine, una pe care trebuie sa o faci o data la cativa ani, pentru ca toate anvelopele, oricat de avansate ar fi din punct de vedere al constructiei si al materialelor, se uzeaza si astfel scad performantele, ele putand chiar sa devina un pericol.

    Insa anul acesta situatia se va schimba, pentru ca exista posibilitatea de a cumpara orice set de anvelope la un pret mult mai scazut. Oferta de Black Friday de la Nexxon aduce in atentia cumparatorilor sute de tipuri de anvelope, iar unele dintre cele mai importante sunt cele de iarna, mai ales ca sezonul rece vine imediat dupa ce trece perioada de reduceri.

    ... dar mai ales pentru cel rece

    Pretul normal pentru o singura anvelopa de iarna incepe de la putin peste 100 de lei. In aceste conditii, achizitionarea unui set intreg poate sa coste destul de mult si investitia este una importanta, chiar daca nu trebuie sa fie facuta in fiecare an. In plus, mai trebuie sa ai si niste anvelope de vara bune, mai apar si situatii in care trebuie sa schimbi jantele sau camerele, iar lanturile antiderapante sunt de multe ori o necesitate pe timpul iernilor de la noi.

    Tocmai de aceea anvelopele de iarna pot si trebuie sa fie montate imediat cum temperatura scade sub 7 grade, nivel la care performantele celor de vara scad foarte mult, sub nivelul de siguranta. Iar cand zapada si gheata incep sa apara, solutia cea mai buna este sa montezi si niste lanturi antiderapante.

    Dupa cum probabil ca stie toata lumea, neutilizarea anvelopelor de iarna poate sa atraga amenzi din cauza politiei, dar nu acestea ar trebui sa fie motivele pentru care ele sunt obligatorii de folosit. Siguranta ar trebui sa fie pe primul loc, iar in timpul iernii utilizarea de anvelope iarna ar trebui sa fie metoda prin care va puteti bucura de un drum parcurs in deplina siguranta.

    Atunci cand vorbim despre anvelope de iarna, este imposibil sa observam cantitatea enorma de modele care exista. Dincolo de faptul ca numarul producatorilor este, de asemenea, foarte mare (iar la Nexxon exista modele de la marcile importante, asa cum sunt Dunlop, Silverstone, Continental sau Bridgestone, dar si de multe altele) si fiecare vine cu cateva serii care contin mai multe tipuri de anvelope, atunci cand cumperi trebuie sa fii foarte atent si la marimea anvelopei, pentru ca ea sa se potriveasca autovehiculului pe care il conduci. Din aceasta cauza, la Nexxon exista anvelope de iarna si pentru auto-utilitare, ATV-uri, camioane, remorci sau vehicule off road.

    Si toate acestea, sau cel putin cea mai mare parte dintre ele, se afla la reducere incepand cu 20 noiembrie, pentru ca siguranta cu care parcurgi drumurile de iarna sa poata fi pusa in practica la un pret mai mic decat inainte.

    Profita acum

    Ofertele de Vinerea Neagra au obiceiul de a se termina repede. Nexxon incearca sa contracareze acest lucru mentinand un stoc constant pe parcursul celor 10 de zile de oferte. Cu toate acestea, daca gasesti ceva ce iti place, cea mai buna idee este sa nu astepti prea mult pana comanzi, pentru ca exista si riscul sa nu mai gasesti ceea ce vrei, stocul la anumite produse fiind limitat. 

    Firma preia si oferte telefonice, dar cel mai simplu este sa comanzi online, aceasta fiind si cea mai rapida modalitate. Si chiar daca anvelopele ajung intr-o săptămână la tine, tot este mai bine sa stii ca sunt ca si ale tale. Asadar, daca vrei sa iti echipezi masina cu tot ceea ce ii trebuie, insa mult mai ieftin decat de obicei, Nexxon propune Black Friday anvelope, cu preturi mult scazute, oferta variata si livrare rapida oriunde in tara.



    Advertorial

    Vizualizari: 2757