rss

Auto.ro se situeaza pe locul I in topul aplicatiilor de business in AppStore

  1. 17/09/2014
    Vezi toate fotografiile (1)

    La o saptamana de la lansarea serviciului de plata a amenzii de circulatie din telefon, aplicatia Auto.ro se afla pe locul I in topul aplicatiilor din AppStore, la categoria aplicatiilor de business. In aceasta categorie se regasesc atat aplicatii din domeniul auto, cat si din domenii precum software, internet sau resurse umane.

    Topul cuprinde aplicatiile de business disponibile in magazinul AppStore in Romania, atat aplicatii romanesti, cat si internationale. Printre criteriile luate in calcul pentru realizarea topului enumeram utilitatea adusa de aplicatia Auto.ro utilizatorilor, numarul de downloaduri, numarul de review-uri pozitive si negative etc. 

    Aplicatia Auto.ro powered by Vodafone este una dintre cele mai populare aplicatii de smartphone din Romania, cu peste 380.000 de instalari din Google Play si App Store (280.000, respectiv 100.000 de instalari) si peste 2.800 de recenzii. Detine mai multe premii castigate in cadrul competitiilor de profil: locul 1 la Webstock 2013 la categoria Mobile Applications, locul 1 “Best use of location services” in cadrul Mobilio Awards 2013 si locul 2 in cadrul Mobile Awards 2013.

    Instalarea este gratuita, iar aplicatia ofera soferilor posesori de telefoane inteligente o gama larga de servicii cu un grad mare de utilitate: plata amenzii de circulatie direct din telefon, sectiunea de plata a rovinietei prin card bancar sau SMS, serviciul de achizitie a RCA-ului, plata parcarii prin SMS in marile orase din tara, functia “Cerere Service” ce permite accesul la cele mai bune oferte de service auto din Bucuresti direct din telefon, localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care se afla utilizatorul. Prin intermediul sectiunii “Masina mea”, soferii isi pot administra serviciile aferente propriei masini si isi pot seta alerte atunci cand expira rovinieta, RCA, ITP, Casco etc. Totodata, prin intermediul aplicatiei, utilizatorii pot cauta printre cele peste 20.000 de anunturi de masini sau isi pot adauga propriul anunt.

     

    Despre aplicatia Auto.ro

    Este una dintre cele mai populare aplicatii din portofoliul de aplicatii mobile sustinute de Vodafone Romania. Cele peste 35 de aplicatii powered by Vodafone au ajuns deja la peste 3.500.000 de descarcari, pe smartphone-urile si tabletele cu sistem de operare Android, iOS si Windows Phone.

    Aplicatia Auto.ro powered by Vodafone ofera servicii utile oricarui sofer utilizator de smartphone, functional cu sistem de operare iOS sau Android:

    Plati auto: Amenda, Rovinieta, RCA, Parcare

    Cerere Service: se primesc oferte de reparatie a masinii, Revizie sau ITP

    Masina mea: se primesc alerte atunci cand expira Rovinieta, RCA, ITP, Casco etc.

    Locatii auto (>30.000): benzinarii, spalatorii, vulcanizari, bancomate etc.

    Masini noi si second hand: peste 20.000 de anunturi


    Auto.ro app pentru Android: https://bit.ly/up-gplay

    Auto.ro app pentru iOS: https://bit.ly/up-iPhone

     

    Vizualizari: 1874
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »