rss

Auto.ro lanseaza noi categorii de vehicule second hand

  1. 21/06/2012
  2. Tags: ATV, camion, motocicleta, rulota, second hand
    Vezi toate fotografiile (8)

    Auto.ro a implementat noi sectiuni de vehicule second hand. Astfel, ofertei generoase de masini rulate i se adauga noi categorii, unde utilizatorii pot tranzactiona motociclete si ATV-uri, camioane si utilitare, autobuze si rulote.

    Auto.ro a lansat noi sectiuni de vehicule second hand, unde cei interesati pot vinde sau achizitiona motociclete si ATV-uri, camioane si utilitare, autobuze si rulote. Gama larga de anunturi include motociclete incepand de la putin peste 300 euro, doritorii de ATV-uri putandu-si cumpara chiar si un exemplar cu parbriz antiglont si scaune, volan si schimbator de piele, pentru o suma ce depaseste 11.000 euro.

    In deplina concordanta cu apetitul tuturor pentru vacanta, acum iti poti achizitiona rulota mult-visata pentru a porni la drum in intreaga lume. Cea mai ieftina rulota second hand costa in jur de 1.000 euro, iar cea mai scumpa ajunge la 25.000 de euro.

    In timp ce unii isi fac planuri de concediu, altii fac planuri de investitii. Daca planuiesti sa investesti in agricultura, pe Auto.ro gasesti acum si utilaje agricole second hand. De exemplu, o combina de secerat Claas Dominator sare de 30.000 de euro.

    De parte cealalta, transportatorii de marfuri pot gasi acum autocamioane la mana a doua, un exemplar MAN din 2000 fiind scos la vanzare pentru 11.000 euro.

    Vizualizari: 6629