rss

Audi RS3 si Mercedes A45 AMG tremura de frica. Noua masina compacta de la BMW are motor de M3 si multi cai putere sub capota

  1. 18/04/2018
    Vezi toate fotografiile (23)

    M2 Coupe, cea mai puternica si mai rapida masina de clasa compacta pe care BMW o vinde la momentul de fata, a primit astazi un upgrade serios.

    Adio, filme si fotografii spion! Adio, zvonuri si informatii pe surse! BMW a publicat la mijlocul acestei saptamani toate materialele referitoare la mult anticipata versiune Competition a modelului M2 Coupe.

    Noul etalon al clasei compacte gazduieste in compartimentul motor, spre disperarea concurentilor directi, un propulsor cu sase cilindri in linie si doua turbine de dimensiuni generoase.

    Este vorba, mai precis, despre unitatea de trei litri montata de BMW sub capota modelelor M3 si M4, cu mentiunea ca in cazul proaspat lansatului M2 Competition dezvolta "doar" 410 CP si 550 Nm.

    De la cele doua automobile bavareze de clasa medie si inalta performanta provin, de altfel, si puntile fata / spate, pachetul tehnic continuand cu o suspensie realizata partial din aluminiu forjat si discuri de franare uriase.

    Inutil de mentionat, si in cazul noii versiuni  BMW M2 Competition livrarea valorilor maxime catre roti se face prin intermediul unei cutii manuale, transmisia DCT fiind oferita in mod optional.

    La nivel estetic, propunerea compactei bavareze de 410 CP si 550 Nm include modificari mai mult sau mai putin vizibile la nivel de spoilere fata / spate, oglinzi laterale, jante din aliaj, dar si volan ori scaune sport.

    Vizualizari: 1447
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »