rss

Audi isi extinde portofoliul de modele cu un nou model e-tron.

  1. 21/06/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    Productia Audi e-tron Sportback va incepe la Audi Bruxelles (Belgia) in 2019. Astfel, fabrica Audi va fi responsabila pentru producerea unui al doilea model electric complet. SUV-ul electric Audi e-tron va  ajunge pe linia de asamblare in 2018.

    In plus fata de Audi e-tron, marca integreaza al doilea exemplar electric, complet nou in reteaua de productie existenta - Audi e-tron Sportback - si, astfel, isi imbunatateste competitivitatea in acest segment important in viitorul apropiat.
     "Odata cu decizia privind Audi e-tron Sportback, demonstram ca Audi ia in serios problema mobilitatii electrice. Un al doilea model de baterie electrica va duce la o utilizare optima a capacitatii la uzina din Bruxelles ", a declarat Prof. Dr. Hubert Waltl, membru al Consiliului de Administratie pentru Productie si Logistica al AUDI AG.

    Baza pentru noul automobil electric este studiul de design Audi e-tron Sportback concept, pe care compania l-a prezentat la Auto Shanghai 2017. Aceasta masina versatila este un autoturism cu patru usi cu un motor electric de 320 de kilowati. Limbajul de design al coupe-ului combina elementele Audi cu detalii revolutionare. Tehnologia si pachetul de rulare electrica sunt adaptate pentru a se potrivi cu arhitectura masinii.

    Vizualizari: 804
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »