rss

Audi investeste 25 milioane euro in Romania

  1. 17/03/2009
  2. Tags: Audi, Audi Romania
    Vezi toate fotografiile (1)

    Audi va investi, in 2009, peste 25 milioane de euro in extinderea retelei locale de dealeri cu cinci centre de vanzari si service, dar si in pregatirea personalului si recrutarea de specialisti, a declarat brand managerul Audi, Mihai Halmagianu.

    "Vom deschide cinci centre in Bucuresti, Constanta, Iasi, Craiova si Timisoara, primele dintre acestea fiind cele din Constanta si Iasi, undeva in perioada iunie-iulie 2009", a spus Mihai Halmagianu.

    Din cele cinci centre, trei vor fi relocari ale unora deja existente, iar doua vor fi centre de vanzari si service nou infiintate. Astfel, Audi va detine pana la sfarsitul anului 2009 un total de 16 centre in Romania.

    De asemenea, Halmagianu a declarat ca Audi va investi anul acesta circa 500.000 de euro in pregatirea personalului si recrutarea de specialisti pentru reprezentantele din Romania. "Vom continua sa investim in programe de retentie si de pregatire a personalului si vom continua recrutarea de specialisti", a mentionat brand managerul Audi.

    Acesta a adaugat ca Audi va lansa, in 2009, patru modele noi, printre care si Audi A5 Cabriolet. In plus, producatorul auto german intentioneaza sa isi extinda portofoliul de automobile la 45 de modele, pana in 2015.

    Sursa: Bloombiz

    Vizualizari: 1013