rss

Audi ar vrea sa stearga aceasta imagine de pe internet. Fotografia surprinde noul Q8 complet necamuflat

  1. 22/09/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    Chiar daca nu va debuta in mod oficial mai devreme de 2018, mult trambitatul Audi Q8 se vede nevoit sa renunte la cateva dintre secretele sale inca din... exact acest moment.

    Motivul? Viitorul SUV Coupe al companiei din Ingolstadt fost surprins complet necamuflat pe strazile Rusiei, cu caroseria in cinci portiere la vedere.


    Ca inginerii companiei Audi lucreaza la un SUV Coupe care sa concureze cu modelele BMW X6 si Mercedes GLE Coupe, ei bine... nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni.

    Ba dimpotriva: informatia a fost confirmata inclusiv de oficialii germani, care au lansat incepand cu primavara acestui an mai multe versiuni concept ale viitorului Q8.

    De asemenea, fotografii spion au surprins de-a lungul timpului multiple prototipuri in actiune, insa a fost nevoie de o persoana obsinuita pentru a vedea cum arata mult trambitatul SUV Coupe de la Audi.

    Surprins complet necamuflat pe strazile Rusiei, primul Q8 din istoria companiei din Ingolstadt prezinta un design familiar, inspirat de proaspat lansatul A8.

    Generatia cu numarul patru a limuzinei germane va reprezenta cel mai probabil principala sursa de inspiratie inclusiv la nivel de interior, tehnologii si, nu in ultimul rand, motorizari.

    Mult trambitatul Audi Q8 va fi lansat oficial in cursul anului viitor, pe aceeasi platforma MLB Evo precum modelele Audi Q7, Bentley Bentayga sau Porsche Cayenne.

    Vizualizari: 3506
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »