rss

Au pozat-o chiar inaintea lansarii oficiale. Noua masina se va bate cu BMW X6

  1. 08/01/2018
    Vezi toate fotografiile (4)

    Mai multe fotografii spion care surprind in teste mult anticipata versiune de serie a conceptului Audi Q8 au ajuns pe internet la inceputul acestei saptamani. Imaginile cu pricina au in prim plan un prototip necamuflat al noii masini, care se va bate cu BMW X6.

    Chiar daca au mai ramas cateva luni bune la momentul premierei mondiala, mult anticipata versiune de serie a conceptului Audi Q8 se vede nevoita sa renunte inca de astazi la secretele sale de ordin estetic. Si totul dupa ce fotografii spion au surprins in teste un prototip complet necamuflat.

    Dupa cum putem observa si in cele patru imagini publicate la inceputul acestei saptamani, noua masina care se va bate cu BMW X6 prezinta un design familiar la nivel de exterior. Altfel spus, cu farurile subdimensionate si grila uriasa a radiatorului, partea frontala ne aduce aminte de proaspat lansatul A7.

    Asemanarile dintre versiunea de serie a conceptului Q8 si ultimele automobile de strada ale companiei Audi - iar acum ne referim inclusiv la ultimul A8, continua in partea din spate a caroseriei. Cel mai bun exemplu in acest sens il reprezinta blocurile optice, unite de o banda de culoare rosie.

    Cadrele surprinde de curand de fotografii spion nu contin, din pacate, nici macar un singur element interior, insa imagini mai vechi sugereaza ca noua masina care se va bate cu BMW X6 va imprumuta cabina modelului A7. Drept urmare, versiunile de top vor avea o plansa de bord cu trei display-uri color.

    In ceea ce priveste partea tehnica, este de asteptat ca versiunea de serie a conceptului Audi Q8 sa imprumute platforma actualului Q7. De la acelasi Q7 vor fi preluate cel mai probabil si anumite motorizari - printre care, de ce nu, si unitatea V8 TDI care dezvolta 435 CP in cazul sportivului SQ7 TDI.

    Vizualizari: 2585
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »