rss

Au lasat in urma standurile nemtilor si au fugit sa vada noua masina de la Volvo. POZE de la Geneva cu minunea suedeza

  1. 08/03/2018
    Vezi toate fotografiile (26)

    Vizitatorii Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Geneva sunt asteptati la standul Volvo pentru a face cunostinta cu cea de-a doua generatie a modelului V60.

    Proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Audi A4 Avant, BMW Seia 3 Touring sau Mercedes C-Class Estate, break-ul companiei suedeze revine pe campul de lupta alaturi de un design extrem de atragator, care imprumuta numeroase elemente - atat exterioare, cat si interioare, de la seria 90.

    Asa se face ca lista cu atractii principale include si in cazul de fata faruri cu lumini de zi stilizate sub forma literei T - sau a ciocanului lui Thor, dupa cum spun cu mandrie nordicii, o grila impozanta a radiatorului, dar si un display tactil de dimensiuni generoase, similar unei table, pentru sistemul de infotainment.

    La nivel tehnic, urmatoarea generatie a break-ului Volvo V60 impresioneaza in special prin cele doua versiuni hibride oferite, clientii automobilului suedez de clasa medie avand de ales intre o varianta T6 Twin Engine de 340 CP si un mode T8 Twin Engine cu pana la 390 CP in compartimentul motor.

    Ca si competitorii sai directi, in speta Audi A4 Avant, BMW Seia 3 Touring si Mercedes C-Class Estate, produsul companiei nordice va fi putea comandat si in compania mai multor propulsoare traditionale, pe benzina sau motorina, comercializate sub indicative precum D3, D4, T5 ori T6, in cazul in care te intrebai.

    Vizualizari: 1777