rss

Au inlocuit butoanele din bord cu un ecran tactil urias. Primele imagini de la interior cu noua masina de la Audi

  1. 13/04/2018
    Vezi toate fotografiile (3)

    Nemtii de la Audi lucreaza la o noua generatie a celebrului Q3. Asteptata sa debuteze chiar inainte de sfarsitul acestui an, masina care concureaza cu BMW X1 si Mercedes GLA va avea un ecran tactil urias in locul butoanelor din bord.

    Primul Q3 din istoria nemtilor de la Audi este cu un picior in afara liniei de productie. Masina care concureaza cu BMW X1 si Mercedes GLA va primi pana la sfarsitul acestui an o noua generatie, iar ultimele imagini spion indica modificari semnificative.

    Cel putin la nivel de interior, acolo unde un ecran tactil urias va inlocui butoanele din bord destinate sistemului de infotainment. Nu se va renunta insa la comenzile fizice pentru climatizare, pornirea motorului sau senzorii de parcare.

    La nivel tehnic, nemtii de la Audi pregatesc primul Q3 construit pe platforma modulara MQB a Grupului Volkswagen. Masina care concureaza cu BMW X1 si Mercedes GLA promite o serie de imbunatatiri inclusiv in dreptul gamei de motorizari.

    Potrivit ultimelor zvonuri, clientii vor putea opta in cazul de fata chiar si pentru noua unitate 1.5 TSI. Pentru amatorii de senzatii tari, propulsorul turbo de 2.5 litri de sub capota versiunii RS promite o revenire spectaculoasa, alaturi de pana la 400 CP.

    Asa cum precizam si anterior, este de asteptat ca nemtii de la Audi sa prezinte viitorul Q3 chiar anul acesta. Masina care concureaza cu BMW X1 si Mercedes GLA ar putea debuta oficial cu ocazia Salonului Auto de la Paris din toamna.

    Sursa Foto: Autokult.pl

    Vizualizari: 2531
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »