rss

Au anuntat intoarcerea REGELUI! Cand se lanseaza pe piata noul Mercedes CLS

  1. 21/11/2017
    Vezi toate fotografiile (2)

    Mercedes CLS, modelul care a inventat clasa coupe-urilor in patru usi, revine la sfarsitul acestei luni intr-o noua generatie. Premiera publica va avea loc in prima parte a lui decembrie, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

    Dupa sapte ani de activitate si mult mai multe suflete cucerite, actualul Mercedes CLS se pregateste sa paraseasca definitiv lumea auto. O noua generatie a modelului care a lansat clasa coupe-urilor in patru usi va debuta insa chiar saptamana viitoare.

    Intre timp, celebrul produs de lux al companiei din Stuttgart isi saluta admiratorii din intreaga lume prin intermediul a doua fotografii teaser, dintre ca una surprinde farurile cu LED-uri stilizate sub forma literei T. Cealalta este totusi mult mai interesanta.

    Pentru toate persoanele care mai aveau dubii cu privire la aceasta ipoteza, prima poza interioara a noului Mercedes CLS confirma zvonurile. Automobilul care a inventat clasa coupe-urilor in patru usi ofera instrumente de bord digitale.

    Totodata, urmatoarea generatie a faimosului model german lasa in urma vechile guri de ventilatie dreptunghiulare si apeleaza la unele rotunde. De asemenea, numarul lor la nivelul consolei centrale creste de doua ori, pana la patru.

    Asadar, acestea fiind spuse, procesul care se va incheia cu premiera mondiala a noului Mercedes CLS a inceput promitator. Asteptam cu nerabdare primele fotografii oficiale si detaliile cu privirele la unitatile ce vor compune gama de motorizari.

    Vizualizari: 1848