rss

Au aflat totul despre aceasta masina germana inainte ca ea sa fie lansata pe piata

  1. 12/10/2017
    Vezi toate fotografiile (13)

    Premiera mondiala a modelului respectiv va avea loc chiar luna viitoare, potrivit persoanelor invitate sa ia loc pe scaunul aflat in dreapta soferului.

    Lansata pe piata la sfarsitul anului 2010, cea de-a doua generatie a modelului Mercedes CLS se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. O noua reiteratie celebrului coupe german cu patru usi va fi lansata insa chiar luna viitoare, potrivit publicatiei Autocar.

    Informatia vine in urma unei invitatii primite de jurnalistii britanici de a urca pe scaunul din dreapta soferului intr-un automobil aflat in faza de pre-productie. Cu acest prilej, persoanele respective au mai aflat si alte informatii picante cu privire la produsul companiei din Stuttgart.

    Ca, de exemplu, ca urmatoarea generatie a modelului Mercedes CLS va fi construita tot pe platforma lui E-Class. Sau, daca vrei, ca gama de motorizari va fi imprumutata de la S-Class, astfel ca din meniu nu vor lipsi nici macar propulsoarele turbo cu sase cilindri in linie.

    Acum, daca vine vorba despre pachetul estetic, nu foarte multe detalii exterioare pot fi admirate prin camuflajul imbracat de coupe german in patru usi. Cu interiorul, situatia sta putin diferit: putem spune inca de pe acum ca plansat de bord, cel putin, provine de la acelasi E-Class.

    Mai multe detalii cu privire la urmatoarea generatie a modelului Mercedes CLS vom afla, dupa cum dezvaluiam si anterior, luna viitoare. Potrivit jurnalistilor publicatiei britanice Autocar, premiera publica a fost programata pentru Salonul Auto International de la Los Angeles.

    Vizualizari: 2866
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »