rss

ATV CFMoto – Distractie la un cost excelent

  1. 28/06/2017
    Vezi toate fotografiile (4)

    Virusul ATVistilor se trateaza cu vehicule pe masura asteptarilor, de aceea CF Moto a pus bazele unei marci cu vehicule avand dotari standard exceptionale. Cu un portofoliu impresionant, ATVROM in colaborare cu atv-cf.moto.ro a devenit cel mai mare dealer ATV CF Moto dar si accesorii ATV, pentru a tine sub control necesitatea senzatiilor extreme la un nivel inalt de siguranta si calitate.

    Inca din 1989, cu o prezenta in peste 72 de tari, construit pentru a te conduce spre cele mai inalte standarde ale unui riding de exceptie, CF Moto se caracterizeaza ca fiind brand-ul care iti indeplineste cele mai mari asteptari pe care le poti avea de la un vehicul tip off-road.

    Fie ca face parte din gama sport sau utilitar, alege intotdeauna ATV-ul cu caracteristici conform necesitatilor tale si accesorizeaza-l complet pentru utilitate la nivel maxim.

    ATV-ul CF Moto CForce 450S este un vehicul 4x4 sport-utilitar, cu capacitati rapide de adaptare indiferent de mediu sau teren. Avand un design compact, manevrabilitatea acestuia chiar si in timpul sarcinilor solicitante este optima. Echipat cu un motor de 400CC, monocilindru in 4 timpi cu 32CP, detine suficienta forta pentru a aborda provocarile aparute pe traseu.

    Ca o comparatie, modelul CF Moto X8 EPS 4x4 se remarca placut datorita unui aspect modern si atragator, proiectat pentru a pune in miscare 62CP, pregatiti pentru a surprinde ori de cate ori apesi acceleratia. Cu troliu, servodirectie EPS, jante de aluminiu 14", handguards, spatar pasager, cui remorcare, CVTech si amortizoare pe gaz, vehiculul detine dotari standard deosebite, proiectate pentru soft-riding si adrenalina maxima in acelasi timp.

    Siguranta si protectia sunt cele mai importante inainte de toate, asadar nu pierde din vedere sectiunea de echipamente ATV in cadrul careia poti vizualiza geaca de protectie FOX Legion Brace Jacket -10887 Grey-Black accesorizata cu genunchiere FOX Launch Pro Knee/Shin Guard -29034 Black si manusi de protectie marca FOX Dirtpaw Chapter Glove -03236 Black. Casca moto este un element important pentru o actiune in siguranta, alege modelul LS2 FF397 Vector Solid Matt Black Carbon creat din fibra de carbon, cu vizor fumuriu retractabil si viziera corectata optic cu protectie UV.

    Gama CF Moto te-a convins pe deplin? Ce ai zice despre o platforma special conceputa pentru a exalta cei mai impatimiti fani ai acestui brand? atv-cfmoto.ro se afla la distanta de un singur click, avand o gama completa de ATV-uri, accesorii ATV sau chiar echipamente ATV, concepute pentru distractie in parametri de siguranta. Accesorizeaza-ti vehicululul cu o pereche de anvelope pe masura asteptarilor sale, alege modelul Kenda 25x10x12 Bear Claw EX ATV, tip off-road, cu 6 pliuri si extra rezistanta, pentru o manevrabilitate de succes.

    Iar daca bugetul tau este unul restrans, bucura-te de cele mai mari promotii din sectiunea de Promotii CF Moto, deoarece modelul ATV-ul CF Moto CForce 450L se afla la o oferta de pret exceptionala!

    Transforma online-ul in realitate, viziteaza showroom-ul ATVROM din Bucuresti, la adresa: Splaiul Unirii, Nr. 168 in intervalul orar L-V: 9 AM – 6 PM. Esti din alt oras? Avem reprezentanta chiar si in: Alba Iulia, Brasov, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj, Sibiu, Ploiesti, Oradea, Galati, Buzau, Bacau, Craiova sau Pitesti.

    Contacteaza-ne telefonic la 031 805 90 43/mobil 0730 730 726, scrie-ne la adresa de e-mail office@atvrom.ro sau sales@atvrom.ro.

    Advertorial!

    Vizualizari: 1111