rss

ATV Can-Am Bombardier – Dificilul il intriga

  1. 28/06/2017
    Vezi toate fotografiile (4)

    Cu o atitudine de lider si spirit aventurier, un design compact si dedicat celor mai dificile trasee, ATV-ul Can-Am Bombardier ia personal toate provocarile la care este supus, depasindu-si limitele ori de cate ori apesi acceleratia. Iti doresti si tu un astfel de coechipier? ATVROM in colaborare cu atv-bombardier.ro iti propune cea mai larga gama de ATV Can Am Bombardier. Testeaza-ti limitele!

    Constructia vehiculelor de la Can-Am Bombardier are rolul de a pune in miscare cai putere insistenti, care au ca preferinta noroiul si traseele complexe. Modelul ATV Can-Am Outlander PRO 450 T3 face parte din liga ATV-urilor utilitare-recreationale, cu un singur loc si un motor de 38CP. Echipat pentru a face fata sarcinilor solicitante, acesta are la baza tehnica fiabila a unui vehicul de calitate. Confortul pilotajului il face sa fie ideal pentru munca sau distractie. Capacitatea de 427CC si injectie EFI sunt proprietatile care il propulseaza in topul vehiculelor vizate pentru off-road.

    Un model din gama sport, care prefera actiunea este ATV Can-Am Renegade X xc 1000R. Puternic si complet echipat, Renegade X xc 1000R este ideal pentru trasee solicitante, intreceri cu prietenii sau competitii, aducand performante premium utilizatorilor sai, datorita unei motorizari Rotax 1000R cu 2 cilindri, EFI cu 89CP si 976CC.

    Asigura-ti confortul si siguranta in timpul pilotajului, poarta accesorii si echipamente ATV care promit sa te protejeze in timpul conditiilor extreme. Modelul de platosa de la Acerbis Safety Jacket Koerta 2.0 ofera protectie optima, datorita materialului confortabil si perfect functional.

    Casca de protectie este aliatul tau de incredere asadar FOX V4 Future Helmet #03520 Rosu-Negru poate fi alegerea potrivita.

    Te declari fan inrait al marcii Can Am Bombardier? Inseamna ca platforma atv-bombardier.ro este conceputa pentru tine. Am adunat toata adrenalina din timpul curselor si am creat cea mai mare comunitate a ATVistilor in online. Gaseste modele ATV de calitate marca Can Am Bombardier, prin intermediul unui site vanzari ATV de notorietate.

    Am creat rubrica de accesorii ATV care iti va propune solutii pentru utilitatea vehiculului tau, vezi Troliu Warn Vantage 2000-S  cu coarda sintetica de 15 metri compatibil cu ATV-uri de talie mica si medie, cu o capacitate de tractare 2000 livre (907 kg), ghidaj, motor 12V sigilat, frana dinamica si comutator pe ghidon.

    Modelul Can-Am Renegade X MR 570 un vehicul de talie medie, conceput pentru a depasi cu succes noroiul si apa adanca, datorita unei motorizari Rotax 570 de 48CP, prevazut cu un snorkel de admisie pentru motor te asteapta pe platforma atv-bombardier.ro. Anvelopele off-road montate pe jante cu tehnologie de fixare beadlock maximizeaza tractiunea in conditii dificile, astfel acestea raman bine fixate atunci cand ii veti forta limitele.

    Iar daca preferi sa iti delectezi toate simturile, vino la adresa din Bucuresti - Splaiul Unirii, Nr. 168 in intervalul orar L-V: 9 AM – 6 PM vizualizeaza si testeaza LIVE vehiculele din portofoliul ATVROM. Esti din alt oras? Avem reprezentanta chiar si in: Alba Iulia, Brasov, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj, Sibiu, Ploiesti, Oradea, Galati, Buzau, Bacau, Craiova sau Pitesti.

    Contacteaza-ne telefonic la 031 805 90 43/mobil 0730 730 726, scrie-ne la adresa de e-mail office@atvrom.ro sau sales@atvrom.ro.

    Advertorial!

    Vizualizari: 1174