rss

Asteptarea a luat sfarsit. Cat costa in Romania cel mai ieftin SUV vandut Volkswagen

  1. 28/09/2017
  2. Tags: cel mai ieftin suv volkswagen, preturi volkswagen t-roc, preturi vw t-roc, volkswagen t-roc, vw t-roc
    Vezi toate fotografiile (5)

    A debutat in premiera mondiala chiar la mijlocul acestei luni, cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt. Este cel mai ieftin SUV din gama Volkswagen si, incepand de astazi, se vinde inclusiv pe piata din Romania.

    Cu noul T-Roc am facut cunostinta inca din 2014, insa Volkswagen a avut nevoie de alti trei ani pentru a pune la punct detaliile versiunii de serie. Intr-un final, asteptarea a luat sfarsit, iar SUV-ul construit pe platforma modelului Polo a debutat oficial.

    Astazi, la aproximativ doua saptamani de la premiera sa mondiala din cadrul Salonului Auto International de la Frankfurt, noul T-Roc a debarcat si in Romania. La numai 16.944 euro, este cel mai ieftin SUV vandut de Volkswagen la momentul actual.

    Versiunea de baza gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo in trei cilindri, de un litru si 115 CP. In aceasta configuratie, care mai include si o cutie manuala cu sase rapoarte, noul Volkswagen T-Roc consuma 5.1 - 5.2 litri la 100 km.

    Cel mai ieftin SUV vandut de Volkswagen la momentul actual propune in standard lumini de drum si stopuri cu tehnologie LED. Noul T-Roc mai ofera, de asemenea fara niciun cost suplimentar, si aer conditionat manual sau Lane Assist.

    Urmatoarea varianta de echipare pleaca de la suma de 18.972 euro. Pentru aceasta suma de bani, noul Volkswagen T-Roc pluseaza cu jante din aliaj, volan multifunctional imbracat in piele, dar si pilot automat adaptiv sau Park Pilot, printre altele.

    Spre deosebire de modelul Trendline, noul Volkswagen T-Roc Design poate fi comandat si impreuna cu un 2.0 TDI de 150 CP. In acest caz, pretul de pornire urca pana la 27.127 euro, dar clientul mai primeste si o cutie DSG, plus sistemul 4Motion.

    Cel mai ieftin SUV vandut de Volkswagen la momentul actual ajunge sa coste in versiunea de top Sport undeva in jurul a 29.846 euro. Inainte ca viitorul sau proprietar sa inceapa sa bifeze din optionalele oferite de compania germana.

    Apoi, daca prefera sa inlocuiasa unitatea 2.0 TDI de 150 CP cu un 2.0 TSI de 190 CP, cumparatorul trebuie sa scoate din buzunare 29.863 euro. Vestea buna este ca ambele variante de motorizare lucreaza alaturi de DSG si 4Motion.

    La nivel de dotari, noul Volkswagen T-Roc Sport se bucura - pe langa echipamentele caracteristice modelului Design, si de faruri LED MID sau instrumente digitale. Climatizarea automata lipseste insa si de-aceasta data din meniul standard...

    Vizualizari: 5597
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »