rss

Asfalt Tango

  1. 05/01/2007
  2. Tags: Corsa OPC, Opel Performance Center
    Vezi toate fotografiile (1)
    Hot-hatch-urile compacte sunt azi mai puternice ca oricand, dar mult prea obeze pentru a rezista unei sesiuni de dans pe bit-uri de rave. Ca urmare, mai aproape de „adevar” au devenit rachetele de buzunar din clasa mica, iar la Geneva Opel se va conforma noului trend prezentandu-l pe Corsa OPC.

    Reteta este clasica: masina a trecut prin atelierele Opel Performance Center pentru un dopaj cat se poate de legal, in urma caruia micul model s-a transformat intr-un bulgare de energie suficient de potent pentru a face de ras parteneri de trafic care au platit dublu pe aceleasi performante.

    La Geneva, salonul unde va fi prezentat, Corsa OPC va fi cu siguranta vedeta standului Opel, iar la asta va contribui din plin si designul, ameliorat cu un kit de caroserie care ii va reliefa liniile in orice parcare. Pe drum, in retrovizoare, isi va face simtita prezenta spoiler-ul agresiv si grila cu plasa metalica, iar dupa cateva clipe vei putea observa si eleronul montat in prelungirea acoperisului, dar si spoiler-ul spate ce integreaza un difuzor intunecat la culoare, ce promoveaza un esapament triunghiular pozitionat central.

    Din aceasta pozitie nu vei vedea insa interiorul, bine garnisit cu logo-ul OPC si cu insertii cromate (ceasurile de bord si inelele gurilor de aerisire), dar si cu piele (pe scaunele de tip scoica cu airbag-uri integrate de la Recaro si volan) si aluminiu (pedalierul). Sau unicul loc din care poti conduce un tango de zile mari in compania unei linii sicanate de asfalt incins...  
    Vizualizari: 1161