rss

ASDR ofera asistenta juridica pentru soferii romani care calatoresc in Bulgaria

  1. 28/07/2011
  2. Tags: amenda, Bulgaria
    Vezi toate fotografiile (1)

    Incepand cu data de 1 august 2011, Asociatia Soferilor si a Drepturilor acestora din Romania (ASDR) pune la dispozitia membrilor sai un nou serviciu: asistenta juridica pentru soferii care sunt opriti de politia rutiera pe teritoriul  Bulgariei.

    Numarul de turisti romani care viziteaza Bulgaria in fiecare an a ajuns la un milion, iar aproximativ 70% dintre acestia prefera sa se deplaseze cu autoturismul. Pentru a beneficia de un concediu confortabil si fara probleme, ASDR ofera membrilor sai un nou serviciu: asistenta juridica pentru soferii care au o intalnire mai putin placuta cu politia rutiera din Bulgaria.

    Cabinetul de avocatura din Bulgaria, partener ASDR, preia cazul soferului si face demersurile necesare pentru a rezolva problema, asigurandu-se ca sunt respectate drepturile soferului si ca nu se iau masuri abuzive impotriva acestuia. Serviciile ASDR in Bulgaria includ asistenta juridica pentru urmatoarele probleme:

    -    contestatie proces verbal de contraventie
    -    retinere permis
    -    retinere certificat inmatriculare
    -    alte probleme ce tin de Codul Rutier din Bulgaria

    ASDR isi desfasoara activitatea pe intreg teritoriul Romaniei, oferindu-le membrilor sai asistenta juridica gratuita. Acestia beneficiaza de serviciile unui avocat care le va oferi consiliere de specialitate si reprezentare in instanta.

    Vizualizari: 2741
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »