rss

Ar putea fi unic in lume. Acest Mercedes Sprinter ascunde sub capota un motor V12 biturbo

  1. 09/02/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mai intai vezi inscriptiile V12 de la nivelul aripilor fata, iar apoi evacuarea cvadrupla din echiparea spoilerului spate. Brusc, te intrebi daca nu cumva ai ratat ceva.

    Nu, acest Mercedes Sprinter nu vrea sa para ceea ce nu este. Inscriptiile V12, evacuarea cvadrupla... toate aceste detalii au un fundament real la baza: sub capota automobilului german chiar se ascunde un motor V12.

    Este vorba, mai precis, despre o unitate V12 biturbo de provenienta AMG, cu 630 CP si 1.000 Nm in dreptul valorilor maxime. Drept urmare, nu este deloc de mirare in cazul de fata se poate discuta despre o viteza de top de 240 km/h.

    De altfel, propulsorul in 12 cilindri nu este singurul element inedit regasit in dotarea acestui Mercedes Sprinter. Automobilul german se mai poate lauda si cu un sistem de franare cu discuri de pana la 375 de milimetri.

    Tot la capitolul noutati absolute mai putem trece in revista, totodata, si o cutie automata 7G-Tronic Plus sau jante HRE cu anvelope Michelin Latitude Sport. La radul ei, suspensie este ajustabila pentru un maxim de confort.

    Intr-un final, despre acest Mercedes Sprinter ar mai trebui spus si ca ofera un nivel inalt de protectie balistica. Asa se face ca greutatea automobilului a crescut pana la 7.000 de kilograme ori, daca vrei, sapte tone...

    Vizualizari: 1990
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »