rss

Ar putea fi limuzina suprema. Cu cat se vinde noua generatie pe piata din Romania

  1. 26/10/2017
    Vezi toate fotografiile (4)

    Echiparea standard include o motorizare turbo cu sase cilindri in V, un sistem de tractiune integrala, dar si faruri cu matrice de LED-uri, suspensie adaptiva pe aer, instrumente de bord digitale sau tapiterie din piele Valetta.

    La mai putin de doua luni distanta de la premiera sa publica, celebrata cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, cea mai recenta generatie a modelului Audi A8 a fost lansata si in Romania.

    Noua nava amiral a producatorului german este disponibila la vanzare in doua versiuni de motorizare, cu mentiunea ca varianta de baza ofera - in schimbul unei sume minime de 91.000 de euro, o motorizare V6 TDI de 3.0 litri si 285 CP.

    Pentru numai 1.000 de euro in plus, clientii celei de-a patra generatii a limuzinei Audi A8 pot lua acasa modelul pe benzina 55 TFSI quattro, echipat la randul sau cu o unitate turbo de trei litri, care genereaza in schimb o putere maxima de 340 CP.

    Indiferent de alegerea clientului, noua nava amiral a producatorului german dispune in standard de tractiune integrala, cutie automata cu opt rapoarte, faruri cu matrice de LED-uri, suspensie adaptiva pe aer si instrumente de bord digitale.

    Fara niciun fel de cost suplimentar sunt oferite, de asemenea, si tapiteria din piele Valetta, scaunele fata cu reglare electrica si functie de incalzire, sistemul de navigatie cu ecran de 10.1 inch, pilotul automat ori franarea autonoma de urgenta.

    La capitolul optionale, cea de-a patra generatie a limuzinei Audi A8 anunta faruri cu tehnologie laser, afisaj pe parbriz, camera video de 360 de grade, directie integrala, vedere pe timp de noapte, trapa actionata electric, scaune cu masaj etc.

    Vizualizari: 3021
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »