rss

Aplicatia de mobil: Soferii romani pot edita locatiile serviciilor auto

  1. 02/10/2012
    Vezi toate fotografiile (7)

    Soferii romani au posibilitatea sa editeze locatiile serviciilor auto la nivelul intregii tari prin intermediul telefonului mobil, conform aplicatiei Auto.ro.

    Soferii romani acceseaza tot mai mult serviciile auto de care au nevoie direct din cadrul telefonului mobil. Pentru a veni in sprijinul acestora, Auto.ro a dezvoltat facilitatea de editare a locatiei din cadrul aplicatiei de mobil, soferii putand adauga sau edita adresa, pozitionarea pe harta sau descrierea serviciilor in urma utilizarii acestora. De asemenea, pentru o mai exacta localizare pe harta a serviciilor auto, exista facilitatea care indica directia si sensul de mers.

    Soferii s-au dovedit a fi foarte interesati sa localizeze benzinarii, spalatorii, taxi-uri, vulcanizari, service-uri si parcari prin intermediul telefonului mobil. Prin implementarea noilor facilitati, soferii au acum posibilitatea sa evalueze si sa adauge recenzii pentru fiecare serviciu auto, ceea ce va conduce la imbunatatirea acestora, conform aplicatiei Auto.ro.

    Tehnologia aplicatiei de mobil faciliteaza accesul soferilor la o gama vasta de servicii auto de care ar putea avea nevoie oriunde in tara. Principalele servicii auto accesate de peste 120.000 de posesori de telefoane mobile sunt: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, taxi-uri, asistenta rutiera, promotii la serviciile auto oferite si parcari.

    “Gradul de utilizare al serviciilor din domeniul auto, numarul ridicat de descarcari si review-uri pozitive confirma faptul ca soferii romani s-au adaptat rapid la facilitatile oferite de aplicatia Auto.ro. Pentru a intari aceasta convingere am dezvoltat noi facilitati: editarea adresei locatiei, editarea localizarii pe harta si descrierea serviciilor oferite, posibilitatea de evaluare si adaugare recenzii pentru fiecare serviciu auto, precum si indicarea directiei si sensului de mers catre locatia dorita”, a afirmat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

    Despre aplicatia Auto.ro

    Echipa Auto.ro a dezvoltat o aplicatie unica in Romania ce ofera servicii utile oricarui conducator auto, atat pentru terminale care functioneaza cu iOS, cat si pentru dispozitivele cu Android.

    Aplicatia Auto.ro s-a pozitionat drept solutia ideala care vine in sprijinul soferilor romani. Este o aplicatie utila, apreciata si prezenta in topuri, fiind prima aplicatie din Romania care ofera soferilor localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care se afla. La sase luni de la lansare, aplicatia dezvoltata de Auto.ro se afla in preferintele romanilor privind aplicatiile gratuite atat pentru iOS, inregistrand in App Store peste 55.000 download-uri si 830 review-uri, cat si pentru versiunea Android unde s-au inregistrat in Google Play peste 65.000 download-uri si 330 review-uri pozitive.

    Aplicatia Auto.ro poate fi descarcata gratuit:

    Versiunea aplicatiei Auto.ro pentru Android

    Versiunea aplicatiei Auto.ro pentru iPhone

    Vizualizari: 2747
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »