rss

Anvelope la pret redus, de Black Friday

  1. 22/11/2016
  2. Tags: black friday anvelope, cauciucuri black friday
    Vezi toate fotografiile (1)


    Pana la 20 de puncte-amenda si retinerea certificatului de inmatriculare a masinii. Este sanctiunea pe care o primesc soferii prinsi ca circula pe drumuri acoperite cu zapada, gheata sau polei fara ca autoturismul sa fie echipat coresponzator. Tocmai pentru a evita aceste situatii, Nexxon are, de Black Friday, reduceri la anvelope.


    Prevederile legale interzic circulatia autovehiculelor, fara ca acestea sa fie dotate cu anvelope de iarna, pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei. Potrivit legislatiei, pentru a fi acceptate ca anvelope de iarna, acestea trebuie sa fie inscriptionate cu unul dintre simbolurile: "MS", "M+S", "M.S." sau "M&S", fara a fi incluse in aceasta categorie anvelopele marcate numai "all seasons".

    Asadar, nu doar de teama sanctiunilor, ci mai ales pentru siguranta ta si a celor pe care ii transporti in masina e necesara dotarea autovehiculului cu patru cauciucuri de iarna.

    Vestea buna vine de la Nexxon, cel mai mare distribuitor de anvelope din Romania, care are, in perioada 18-27 noiembrie, o serie de promotii foarte atractive la toate tipurile de cauciucuri: anvelope de vara, anvelope de iarna, anvelope agricole si anvelope pentru camioane.

    Anvelope Black Friday este promotia care se lanseaza pe data de 18 noiembrie, la ora 00.00. Este momentul cel mai bun pentru achizitionarea de anvelope la reducere.

    Pentru a fi sigur ca reusesti sa cumperi un set de anvelope iarna la promotie e bine sa iti faci cont pe site-ul nexxon.ro. Dupa ce te-ai inregistrat, completeaza-ti datele de contact si de livrare pentru a economisi timp la plasarea unei comenzi.

    Stocul de cauciucuri Black Friday este limitat, de aceea e important sa te grabesti pentru a fi sigur ca nu ratezi promotiile. Reducerile vor ajunge pana la 50% la unele dintre modele, iar preturile vor incepe de la 60 de lei.

    Important de retinut este faptul ca ofertele vor fi valabile doar pentru comenzile online, nu si in service-urile Nexxon. Comenzile vor fi livrate prin curier Urgent Cargus si nu vor putea fi ridicate personal din service-uri.

    Transportul este gratuit, indiferent de valoarea facturii, insa Nexxon face apel la intelegerea clientilor sai in legatura cu termenul de livrare al comenzilor. Intrucat Black Friday este o perioada solicitanta pentru firmele de curierat, e posibil ca livrarile sa fie facute cu intarziere, astfel ca ar putea ajunge la clienti in cel mult 10 zile lucratoare de la data plasarii comenzii.

    Profita de Black Friday anvelope si comanda pneurile potrivite pentru masina ta. La Nexxon, cel mai mare distribuitor de anvelope din Romania, vei gasi cu siguranta cauciucurile de care ai nevoie.

    Advertorial!

    Vizualizari: 2064