rss

Am aflat primele detalii despre noul Volkswagen Touareg: va vira cu rotile spate!

  1. 09/02/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    Sfarsitul acestei saptamani ne aduce primele informatii oficiale cu privire la cea de-a treia generatie a modelului Touareg. Potrivit Volkswagen, pachetul tehnologic disponibil va cuprinde inclusiv un sistem de directie integrala.

    Pentru cateva clipe, Volkswagen a lasat deoparte misterul si a publicat in cursul acestei dupa-amiezi mai multe detalii tehnice cu privire noul Touareg. Mai precis, oficialii companiei germane au lasat sa se inteleaga ca urmatoarea generatie a SUV-ului va fi un tur de forta din punct de vedere tehnologic.

    In libera traducere, printre dotarile oferite se va numara si unul dintre cele mai mari cockpit-uri digitale din segment, Innovision Cockpit, care va inaugura un nou tip de sistem de infotainment. Totodata, clientii vor mai putea opta si pentru suspensie pe aer sau, in premiera absoluta, directie integrala.

    Ce nu ne spune Volkswagen nici macar la acest moment este cum va arata gama de motorizari a noului Touareg, insa anumite voci sustin ca propunerea initiala va cuprinde doua unitati V6 si una in patru cilindri. Ulterior, urmatoarea generatie a SUV-ului german ar putea primi si un V8 sau propulsie hibrida.

    Din punct de vedere estetic, cele mai clare fotografii spion de pana acum indica un design inspirat de modelul Arteon, cu blocurile optice frontale alipite grilei de dimensiuni generoase a radiatorului. In partea din spate, in schimb, vom regasi numeroase elemente imprumutate de la conceptul T-Prime.

    Finalul ne pune fata in fata cu noua informatie oficiala: cea de-a treia generatie a SUV-ului Volkswagen Touareg va debuta in premiera mondiala pe data de 23 martie, cu ocazia unui eveniment special organizat la Beijing. Pana atunci, germanii spera sa pastreze interesul la un nivel inalt cu aceasta prima schita publica.

    Vizualizari: 1582