rss

Alegerea ideala pentru incalzirea locuintei mele

  1. 28/07/2016
    Vezi toate fotografiile (1)

    La fel cum in vremurile stravechi oamenii stateau in jurul focului si impartaseau experiente de la vanatoare sau cum au supravietuit in batalia cu alte triburi, astazi oamenii se aduna in jurul unui alt tip de foc, mai evoluat si mai aspectuos decat cel din pestera. Scopul focului de acum este sa ofere caldura, dar si sa reintregeasca familia intr-o atmosfera de basm, un loc in care, la fel ca la gura unei sobe sau a unui foc de tabara, sa fim liberi, sa fim noi insine, sa comunicam si sa facem planuri.

    Despre seminee Kratiki si ce m-a determinat sa-mi construiesc unul in casa mea vreau sa-ti vorbesc, in caz ca te gandesti si tu sa-ti incalzesti locuinta la costuri mai mici si cu multe alte avantaje la pachet.

    Primul lucru care m-a cucerit atunci cand am vazut un semineu a fost designul lui impunator si modern in acelasi timp. Apoi flacarile si caldura naturala mi-au adus aminte de atmosfera din casa bunicilor. Dupa ce mi-am construit semineul, aici am inceput sa le citesc copiilor povesti, sa le spun amintiri din copilaria mea si sa facem impreuna planuri pentru vacanta. Pe langa caldura fizica, semineul ne-a adus si caldura sufleteasca.

    In al doilea rand, semineul ne-a incalzit la propriu. Focare Kratki din otel captusit cu samota a fost alegerea ideala pentru semineul nostru. Acesta are un randament crescut si, datorita samotei, caldura este mentinuta pentru mult timp in focar dupa stingerea focului.

    Capacitatea semineului de a incalzi o locuinta se intinde de la 50-100 de metri patrati pana la 300 de metri patrati, caldura poate ajunge in celelalte camere prin calorifere sau cu ajutorul tubulaturii izolatoare.

    Oamenii intelepti isi construiesc sanie vara, asa ca daca si tu doresti sa iti construiesti un semineu, nu mai amana. Apeleaza la expertii de la Pefoc.ro care sunt gata sa-ti ofere consultanta gratuita si sa te indrume in privinta celei mai bune alegeri pentru tine.



    Advertorial!

    Vizualizari: 1570
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »