rss

Ai vazut noul Mercedes CLS? REGELE coupe-urilor cu patru usi pozeaza pentru prima oara fara camuflaj

  1. 04/12/2017
    Vezi toate fotografiile (14)

    Mercedes a profitat de editia din acest an a Salonului Auto International de la Los Angeles, eveniment ce se desfasoara in perioada 1 - 10 decembrie, pentru a dezvalui in fata lumii intregi cea de-a treia generatie a legendarului CLS.

    Adio, fotografii spion! Mercedes a publicat primele imagini oficiale cu cea de-a treia generatie a legendarului CLS - model care poate fi admirat cu ocazia Salonului Auto International ce se desfasoara zilele acestea peste Ocean, la Los Angeles.

    Dupa cum era de asteptat, regele coupe-urilor in patru portiere revine intr-o formula mai agresiva ca oricand, cu prize de aer supradimensionate in partea frontala a caroseriei si blocuri optice angulare, echipate cu tehnologia LED.

    La interior, in spatele usilor inchise, cea de-a treia generatie a legendarului Mercedes CLS imprumuta mai multe elemente de la noul S-Class, printre care si volanul multifunctional in trei spite sau gurile de ventilatie rotunde, prezente in numar de patru.

    Regele coupe-urilor in patru portiere mai anunta, totodata, si o configuratie cu doua display-uri de 12.3 inch pentru afisarea tuturor informatiilor vitale, plus multiple sisteme de siguranta activa - care ii permit sa se conduca aproape singur.

    Sub capota, cea de-a treia generatie a legendarului Mercedes CLS mizeaza pe trei motorizari turbo cu sase cilindri in linie - dintre care doua unitati diesel si numai una singura pe benzina, disponibile exclusiv in compania tractiunii integrale 4Matic.

    Mai precis, regele coupe-urilor in patru portiere este disponibil in variantele 350d, 400d si 450, care ofera puteri maxime de 286, 340 si 367 CP - cu mentiunea ca versiunea din urma dispune si de o functie EQ Boost sinonima cu alti 22 CP.

    Potrivit oficialilor Mercedes, cea de-a treia generatie a legendarului CLS va ajunge in showroom-urile din intreaga lume incepand cu primavara anului viitor, la un pret despre care se stie doar ca va fi anuntat abia in urmatoarea perioada de timp.


    Vizualizari: 2122
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »