rss

Afirmatia care i-a infuriat pe fanii Mercedes. Compania germana renunta la acest model cu motor V8 bi-turbo

  1. 12/12/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    Seful diviziei Mercedes-AMG a dezvaluit recent ca cea de-a treia generatie a modelului CLS nu va fi oferita si intr-o versiune 63 AMG. Informatia, facuta publica in cadrul unui interviu pentru Automotive News, i-a infuriat pe fanii companiei germane. 

    Mercedes a lansat la inceputul acestei luni o noua generatie a modelului CLS, iar primii clienti ai automobilului care a inventat clasa coupe-urilor cu patru usi vor avea la dispozitie doar trei motorizari turbo din care sa aleaga. Fiecare dintre acestea prezinta o configuratie cu sase cilindri in linie.

    Persoanele care asteptau debutul versiunii 63 AMG pentru a plasa o comanda sunt invitate sa se reorienteze. In cadrul unui interviu acordat publicatiei Automotive News, seful diviziei de performanta a producatorului german a dezvaluit ca varianta respectiva nu va mai fi lansata pe piata.

    Tobias Moers sustine ca inceputul anului viitor va aduce, in schimb, un model CLS 53 AMG, oferit la randul lui in compania unui motor turbo cu sase cilindri. Unitatea in cauza va beneficia de un sistem electric pe 48V si va dezvolta o putere maxima de peste 400 CP, potrivit celui care conduce Mercedes-AMG.

    Versiunea 63 AMG nu este singura optiune care va disparea din oferta celei de-a treia generatii a modelului care a inventat clasa coupe-urilor cu patru usi. Potrivit mai multor informatii oficiale, clientii noului Mercedes CLS nu vor mai putea opta nici pentru varianta de caroserie Shooting Brake. 

    Vizualizari: 1787
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »