rss

Acum 12 ani a tras un avion dupa el. Volkswagen ne spune astazi povestea modelului Touareg

  1. 09/03/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    Clipul face parte dintr-o campanie mai ampla, care anunta lansarea generatiei cu numarul trei a SUV-ului german.

    Volkswagen pune la punct ultimele detalii legate de premiera mondiala a noului Touareg, programata pentru data de 23 a lunii martie. Astazi, producatorul german de automobile a publicat un scurt material video in care prezinta istoria SUV-ului sau.

    Disponibil la vanzare inca din anul 2002, modelul companiei din Wolfsburg a reusit sa adune pana la momentul de fata aproximativ un milion de comenzi. Nu este insa singurul motiv de mandrie al produsului care isi imparte platforma cu Audi Q7

    In filmul despre care discutam anterior, Volkswagen ne aminteste inclusiv de ziua in care Touareg a tras dupa el un avion Boeing 747. La baza performantei respective s-a aflat versiunea R50, echipata cu un propulsor V10 twin-turbodiesel.

    Totodata, oficialii producatorului german de automobile nu au ratat nici ocazia de a vorbi despre succesele SUV-ului in raliul Dakar. Un alt subiect interesant il reprezinta prototipul ultra-tehnologizat din anul 2015, capabil sa se conduca de unul singur.

    Acum, daca lasam in urma generatiile anterioare ale modelului din Wolfsburg si trecem la noul Volkswagen Touareg, ei bine... acesta se anunta mai impresionant ca oricand. Cu directie integrala, suspensie pe aer si chiar instrumente de bord digitale.


    Vizualizari: 6010
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »