rss

Acesta este noul Mercedes S-Class. Limuzina companiei germane, surprinsa in teste alaturi de BMW Seria 7

  1. 16/02/2018
    Vezi toate fotografiile (7)

    Este oficial: Mercedes lucreaza la o noua generatie a limuzinei S-Class. O demonstreaza aceste fotografii spion realizate de curand in Europa, care surprind viitoarea nava amiral a companiei din Stuttgart alaturi de BMW Seria 7.

    Lansat pe piata in cursul anului 2013 si trecut de curand printr-un binemeritat facelift, actualul Mercedes S-Class se apropie incet, dar sigur de sfarsitul carierei sale. Asa se face ca inginerii companiei germane s-au apucat recent de dezvoltarea urmatoarei generatii a navei amiral din Stuttgart.

    Primul prototip scos in teste, pe strazi, este complet camuflat, astfel ca nici nu se poate pune problema la acest moment despre existenta unor informatii cu privire la evoluatia estetica a viitorului model. Exista insa mari sanse ca automobilul cu pricina sa preia anumite elemente de la noile A-Class si CLS.

    Un mare mister raman, de altfel, si detaliile de ordin tehnic. Ce este drept, nu trebuie sa fii un geniu pentru a realiza ca si urmatorul Mercedes S-Class va fi disponibil la vanzare alaturi de mai multe motoare turbo pe benzina si motorina. Ramane totusi de vazut cum va arata lista cu propulsii alternative.

    La interior, despre viitoarea generatie a limuzinei de lux din Stuttgart se spune ca va lua in dimensiuni. Automobilul german va fi reimprospatat, de asemenea, si la nivel de tehnologii, anumite voci sustinand ca acesta va primi capabilitati pentru un sistem de rulare autonoma de nivel trei, asemeni noului Audi A8.

    Si daca tot veni vorba despre rivali, trebuie precizat ca urmnatorul Mercedes S-Class a fost surprins recent in actiune intr-o ipostaza inedita: masurandu-si fortele impotrita actualului BMW Seria 7.

    Sursa Foto: Autocar

    Vizualizari: 1563