rss

Abia s-a lansat, insa o poti cumpara deja. Cat costa in Romania noua generatie VW Touareg

  1. 27/03/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    Echiparea standard cuprinde inclusiv o cutie automata cu opt rapoarte, un sistem de tractiune integrala, dar si faruri cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 18 inch sau tapiterie din stofa.

    Chiar daca au trecut doar trei zile de la prima sa aparitie oficiala, cea mai noua generatie a modelului Volkswagen Touareg a fost scoasa deja la vanzare pe piata din Romania.

    Versiunea de baza porneste de la 49.111 euro, suma in schimbul careia clientii primesc o motorizare V6 TDI de trei litri si 231 CP - cuplata la o cutie cu opt rapoarte si un sistem de tractiune standard.

    De altfel, lista cu dotari standard mai cuprinde si faruri cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 18 inch, tapiterie din stofa, scaune fata incalzite sau climatizare automata, printre altele.

    In schimb, noul Innovision Cockpit - care presupune instalarea a doua ecrane de dimensiuni generoase la nivelului panoului de bord, este disponibil in mod optional, pentru 2.900 de euro.

    Tot contracost sunt oferite si farurile cu matrice de LED-uri, jantele din aliaj pe 19 inch, tapiteria din piele sau climatizarea activa pentru scaunele fata, daca te intrebai cumva.

    La fel se poate spune insa si despre suspensia pneumatica, afisajul pabriz, sistemul de directie integrala si, nu in ultimul rand, asistentul pentru vedere pe timp de noapte Night Vision.

    Revenind la motorizarile celei mai noi generatii a modelului Volkswagen Touareg, echipare superioare renunta la motorul V6 TDI de trei litri si 231 CP pentru unul cu 286 CP sub capota.

    Vizualizari: 1439
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »