rss

A iesit cea mai vanduta masina sport pentru a treia oara la rand. Clientii s-au ingramadit sa cumpere versiunea V8

  1. 18/04/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    125,809. Este cifra care transforma generatia cu numarul sase a legendarului Ford Mustang in cea mai vanduta masina sport din lume. Pentru a treia oara la rand.

    A batut Audi, Porsche, BMW, Nissan si restul. Pentru a treia oara la rand, generatia cu numarul sase a legendarului Ford Mustang a reusit sa ia impuna la categoria Cea mai vanduta masina sport din lume.

    Compania americana a vandut pe parcursul anului 2017 nu mai putin de 125,809 de unitati, cu mentiunea ca aproape doua treimi au ajuns la clientii din Statele Unite.

    In Europa, Ford a vandut 13.100 de exemplare din generatia cu numarul sase a legendarului Mustang, cele mai multe dintre acestea (peste 40%) fiind cumparate de pasionatii de automobile din Germania.

    Revenind la cifra de 125,809 de unitati, marea majoritate a masinilor livrate de compania americana la nivel global a avut in comun motorul V8 cu capacitatea de 5.0 litri.

    Desi ar fi fost extrem de interesant de observat acest aspect, Ford nu a facut publice - din pacate - si preferintele clientilor generatiei cu numarul sase a legendarului Mustang in materie de cutie de viteze.

    Trecut de curand printr-un binemeritat facelift, automobilul companiei americane are mari sanse sa castige inclusiv anul viitor titlul de cea mai vanduta masina sport din lume.

    Pe langa imbunatatirile de ordin estetic, generatia cu numarul sase a legendarului Mustang ofera acum si faruri Full-LED, instrumente de bord digitale, plus mai multe sisteme de siguranta de ultima ora.

    Sub capota, masina americana propune un V8 mai puternic ca oricand, in timp ce vechea transmisie automata in sase rapoarte a fost inlocuita de una cu 10 trepte.

    Vizualizari: 1210