rss

A fost anuntata data la care va debuta primul M5 4x4 din istorie. E mai aproape decat crezi

  1. 16/08/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    Este oficial: urmatoarea generatie a modelului BMW M5 va debuta in premiera mondiala la inceputul saptamanii viitoare. Va fi pentru prima oara cand legendarul automobil bavarez de inalta performanta va oferi un sistem de tractiune integrala.

    Debutul noului BMW M5 se apropie cu pasi repezi. Informatia a fost confirmata inclusiv de catre oficialii companiei bavareze, care au dezvaluit ca premiera mondiala va avea loc pe 21 august.

    Anterior, BMW anuntase ca noul M5 va gazdui in compartimentul motor o unitate V8 bi-turbo de 4.4 litri si aproximativ 600 de cai putere. Pentru prima oara in istorie, modelul bavarez va oferi un sistem de tractiune integrala.

    O alta premiera majora in cazul noului BMW M5 o reprezinta cutia de viteze. Modelul bavarez va renunta la transmisia cu dublu ambreiaj in favoarea unei automate traditionale, echipata cu opt rapoarte.

    Puse cap la cap, toate aceste elemente ii vor permite noului BMW M5 sa accelereze de la 0 la 100 km/h in numai 3.6 secunde. Viteza maxima a modelului bavarez va fi limitata la 250 km/h.

    In ceea ce priveste pachetul estetic, este de asteptat ca noul BMW M5 sa dispuna de spoilere agresiv stilizate si praguri proeminente. Modelul bavarez va adopta la exterior inclusiv jante supradimensionate.

    La interior, noul BMW M5 va miza pe scaune sport si volan cu design in trei spite. Modelul bavarez va beneficia inclusiv de ornamente din fibra de carbon si alte detalii sinonime cu sportivitatea absoluta.

    Noul BMW M5 va debuta in mod public la inceputul acestei toamne, in cadrul Salonului Auto International de la Frankfurt. Modelul bavarez va avea de infruntat un Mercedes E63 AMG mai potent ca oricand.

    Vizualizari: 1210