rss

A debutat in urma cu doar cateva momente. Noua masina sport de la Porsche anunta (R)E-volutia!

  1. 10/10/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    Porsche a lansat in cursul acestei dupa-amiezi Cayman E-Volution, un automobil sport cu propulsie electrica si acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.3 secunde.

    Porsche este tot mai aproape de completarea gamei sale de produse cu un model complet electric. La aproximativ 24 de luni distanta de la introducerea conceptului Mission E, compania germana prezinta in fata lumii Cayman E-Volution.

    Dezvaluit chiar in cursul acestei dupa-amiezi, cu ocazia evenimentului Electric Vehicle Symposium, respectivul automobil are baza ultima generatie a sportivei Cayman. A renuntat insa la motorul pe benzina pentru un... set de baterii.

    Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, sprinteaza pana la 100 de kilometri pe ora in numai 3.3 secunde. Din pacate, vestile bune nu sunt la fel de bune si in cazul autonomiei totale: doar 200 de kilometri cu o singura incarcare.

    La acest moment, Porsche tine sub lacat celelalte informatii tehnice cu privire la Cayman E-Volution. Ce este drept, compania germana precizeaza inca de la bun inceput ca modelul in cauza nu va ajunge pe linia de productie a fabricii.

    O va face conceptul Mission E, dezvelit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Frankfurt in toamna anului 2015. Ramane insa de vazut alaturi de cate motoare electrice va ajunge in showroom-uri...

    Vizualizari: 1199