rss

A ajuns pe internet mai devreme decat trebuia. Acesta este noul Peugeot 508!

  1. 19/02/2018
    Vezi toate fotografiile (2)

    Doua imagini care surprind partea posterioara a noului Peugeot 508 au ajuns pe internet in weekend-ul care tocmai s-a incheiat. Potrivit ultimelor zvonuri si speculatii, premiera automobilului francez de clasa medie ar avea loc luna viitoare, la Geneva.

    Planurile celor de la Peugeot de a tine secreta lansarea noului 508 au dat gresit. In cursul zilei de ieri, internetul a fost invadat de doua fotografii care surprind viitorul automobil francez de clasa medie. Din pacate, imaginile in cauza nu scot la iveala decat design-ul partii posterioare.

    Sau, mai precis spus, doar o parte din acesta, singurele detalii cu adevarat vizibile fiind stopurile cu tehnologie LED, care ne aduc aminte de modelele 3008 si 5008. Despre cum arata partea frontala a caroseriei ori ce vor descoperi pasagerii la nivel de interior, absolut nimic.

    Foarte putine lucruri avem de spus si atunci cand partea tehnica devine subiectul principal al discutiei noastre. In afara catorva informatii neoficiale care anunta trecerea lui Peugeot 508 la platforma EMP2, folosita si de SUV-urile anterior amintite, ei bine... benza totala.

    Ce este drept, putem specula pe marginea gamei de motorizari, ca avea ca include atat traditionalele unitati pe benzina si motorina, cat si mai modernele sisteme de propulsie hibrid, insa cam atat. De cum sta treaba cu adevarat ne vom convinge luna viitoare. Cu putin noroc.

    Vizualizari: 1736