rss

VW a prezentat la Los Angeles New Beetle Final Edition (cu galerie foto)

  1. 03/12/2009
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Beetle, Los Angeles 2009, New beetle, New Beetle Final Edition, Volkswagen, Vw
    Vezi toate fotografiile (11)

    Volkswagen New Beetle a intrat in productia de serie in 1998 si, desi nu s-a ridicat niciodata la popularitatea inregistrata de celebra sa predecesoare, Broscuta, a cunoscut, totusi, un adevarat succes. Dar anii s-au adunat in spatele noii Broscute si VW a anuntat ca aceasta a ajuns la capat de drum, in 2011 urmand sa fie lansata o noua generatie.

    Pentru a celebra asa cum se cuvine incheierea productiei unui model de succes, oficialli germani au prezentat in cadrul Salonului Auto din Los Angeles o noua editie speciala, New Beetle Final Edition. Atat versiunea coupe, cat si cabrioletul vor beneficia de noul pachet, Volkswagen planuind sa produca un total de 3.000 de unitati - 1.500 de exemplare din fiecare varianta.

    Coupe-ul Volkswagen New Beetle Final Edition se diferentiaza de restul gamei prin culoarea Albastru Aquarius si plafonul negru, in timp ce versiunea decapotabila va fi vopsita in doua culori, acelasi Albastru Aquarius si Alb Campanella, cu soft-top-ul de culoare alba. Suspensia sport si jantele din aliaj de 17 inch completeaza lista echiparilor speciale.

    Sub capota se afla propulsorul pe benzina de 2.5 litri cu cinci cilindri in linie, capabil de 150 CP si care este cuplat la o cutie de viteze automatica Tiptronic cu sase rapoarte.

    Preturile pentru Volkswagen New Beetle Final Edition pleaca de la 13.500 euro pentru coupe si 18.000 euro pentru cabriolet.

    Vizualizari: 3181