rss

Pasajul Unirii intra in renovare

  1. 29/06/2009
  2. Tags: administratia strazilor, lucrari
    Vezi toate fotografiile (1)

    Administratia Strazilor incepe astazi lucrari de reabilitare la Pasajul Unirii pentru o perioada de aproximativ patru luni, circulatia urmand sa se desfasoare pe un singur sens in timpul zilei, iar noaptea pasajul va fi inchis, potrivit unui comunicat remis duminica de Primaria Municipiului Bucuresti. Semnalizarea rutieră va fi asigurata de catre executantul lucrarii.

     

    “Se va lucra zi si noapte, pentru ca pasajul Unirii sa fie finalizat cel tarziu la sfarsitul lunii octombrie, reabilitarea pasajelor rutiere fiind inscrisa pe lista de prioritati pentru acest an”, sustine primarul capitalei, Sorin Oprescu, citat in comunicat.

     

    Circulatia rutiera va fi restrictionata pe bulevardul I.C. Bratianu, pe primele doua benzi, in sensul de mers Piata Unirii-Piata Universitatii, incepand de duminica si pana la data de 8 iulie.

     

    Specialistii ApaNova au identificat un risc de prabusire a sistemului de canalizare pe strada Mavrogheni si bulevardul I.C. Bratianu. Directorul general adjunct al ApaNova, Epsica Chiru, a explicat ca exista riscul obturarii permanente a canalului.

     

    Renovarea pasajului presupune interventii de ameliorare a stabilitatii structurii, dar si amenajari conform standardelor europene, precizeaza comunicatul.

     

    Vizualizari: 2144
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »