rss

Noul Citroen C3, disponibil in Romania

  1. 05/03/2010
  2. Categoria: MAN
  3. Tags: C3, Citroen
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul Citroen C3 a poposit in showroom-urile din Romania, modelul francez putand fi achizionat incepand de la 10.890 euro (cu TVA), cu nivelul de echipare City, propulsat de motorul de 1,1 litri, ce ofera 61 CP. Acesta este cuplat la o cutie de viteze manuala cu cinci trepte.

    Cu echiparea de top Exclusive, Citroen C3 costa 17.090 euro (cu TVA). Motorul diesel de 1,6 litri dezvolta 110 CP si este legat la o transmisie manuala cu sase rapoarte.

    Noul C3 se inscrie printre cele mai compacte modele din segmentul sau. Cu lungimea de 3,94 m, latimea de 1,71 m si raza de bracare de 10,2 m, noul C3 dispune de dimensiuni perfect adaptate utilizarii in oras.

    Modelul dispune si de un portbagaj generos, cu un volum de 300 de litri. Portbagajul a fost de asemenea optimizat, acesta avand acum o inaltime redusa la 22,7 cm si o latime de 104 cm. Pentru o capacitate optima de incarcare, bancheta spate este fractionabila 2 / 3 - 1 / 3 si pliabila.

    C3 ofera un nivel ridicat de siguranta activa, datorita comportamentului rutier sigur si sistemului de franare performant. In situatii dificile, un ansamblu complet de sisteme electronice de asistenta la condus intra in actiune. C3 Picasso este echipat in serie cu ABS si sistem de asistenta electronica la franare (REF), completate de sistemul de asistenta la franarea de urgenta (AFU).

    Pentru a garanta un nivel de siguranta ireprosabil, este disponibil de asemenea si ESP-ul, sistemul de control dinamic al stabilitatii, in echiparea standard sau optional, pentru intreaga gama. Dincolo de comportamentul rutier exemplar, nivelul de siguranta pasiva face parte dintre atuurile noului C3. Acesta dispune din serie, inca de la al doilea nivel de echipare, de 6 airbag-uri (sofer, pasager fata, laterale si cortina), precum si de cruise control.

    Cele 5 locuri beneficiaza de centuri de siguranta in 3 puncte de ancorare, dotate cu un sistem de limitare a efortului. In cele din urma, pentru a transporta copiii in conditii de deplina siguranta, cele doua locuri pentru pasagerii din spate, sunt propuse in standard, pe toate nivelurile de echipare, prinderi de tip ISOFIX.

    Noul C3 beneficiaza de 7 motorizari ecologice si economice: 3 motoare HDi (70 CP, 90 CP si 110 CP dotat cu filtru de particule) si 4 motoare pe benzina Euro V (1,1i; 1.4i; VTi 95 ;i VTi 120). C3 beneficiaza de asistenta la economia de combustibil, prin intermediul unui indicator de schimbare a treptei de viteza (ICR).

    Vizualizari: 3172
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »