rss

Noul A1 necamuflat surprins langa ambasadorul Audi, Justin Timberlake

  1. 17/12/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: A1, Audi, Audi A1, justin timberlake
    Vezi toate fotografiile (2)

    Audi l-a numit pe Justin Timberlake ambasador al marcii germane, iar primul model pe care il va promova este A1. Renumitul artist american a fost fotografiat cu acest prilej alaturi de primul exemplar necamuflat al viitorul model de clasa mica din Ingolstadt.

    Este pentru prima data cand cel mai mic membru al familiei Audi este fotografiat in toata splendoarea sa, pana in prezent trebuind sa ne multumim cu o serie de poze-spion sau cu teaserul dezvaluit in urma cu doua zile. Din ceea ce vedem in fotografia de fata pare sa fie vorba despre versiunea in trei usi a noului Audi A1, care va fi lansata pe piata europeana spre sfarsitul anului viitor. Modelul va fi oferit si in variantele de caroserie Sportback, Cabrio si Crossover.

    Fostul membru al trupei pop N'SYNC a fost prezent la Los Angeles pentru a filma, alaturi de actrita Dania Ramirez (cunoscuta din filmul Heroes), un spot publicitar pentru noul A1, model care va debuta in primavara anului viitor in cadrul Salonului Auto de la Geneva. "Audi a fost dintotdeauna varful de lance al ingineriei si tehnologiei. Sunt foarte fericit ca fac parte din familia Audi si ca pot fi alaturi de noul A1", a declarat Timberlake

    Vizualizari: 2096
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »