rss

Motor AG, un an de excelenta

  1. 27/11/2009
  2. Categoria: BMW
    Vezi toate fotografiile (4)

    Motor AG Pitesti: un an de excelenta in vanzarea de autoturisme si service BMW.
    Dupa un an de activitate in noul showroom, Motor AG Pitesti anunta indeplinirea tuturor obiectivelor calitative si cantitative propuse pentru acest interval de timp.

    Pe 27 noiembrie 2008, urmare a unei investitii de 5 milioane Euro, isi incepea oficial activitatea Motor AG, dealerul BMW din Pitesti. Complexul auto de tip 3S (sales – service - spare parts)  include un showroom auto, un service mixt (mecanica, tinichigerie, vopsitorie), spatiu pentru prezentarea si comercializarea pieselor de schimb si a accesoriilor originale BMW, precum si o zona dedicata automobilelor rulate.

    Activand intr-o piata auto in scadere cu pana la 60% fata de anul trecut, Motor AG anunta ca si-a atins in proportie de 100% targetul de vanzari propus pana la finele lunii octombrie, previzionand depasirea acestuia pana la incheierea anului curent.

    Cu 90 de unitati livrate pana la jumatatea lunii noiembrie si un pret mediu de 60.000 euro (fara taxe), Motor AG Pitesti se situeaza pe locul 2 la nivel national in ceea ce priveste livrarile de modele noi BMW (dintr-o retea de 15 dealeri) si isi adjudeca primul loc pe piata auto premium din Arges, cu o cota de piata de peste 53%, conform statisticilor oficiale APIA.

    In perioada 2008 / 2009 Motor AG Pitesti a prezentat pietei locale 4 modele BMW noi (BMW Seria7, BMW Z4, BMW X1 si BMW Seria 5 GT), a implementat programe de fidelizare pentru clientii sai, s-a implicat in proiecte sociale si a incheiat un important parteneriat de imagine cu Andrei Zaharescu.

    Prin indeplinirea obiectivelor cantitative si calitative asumate, Motor AG Pitesti dovedeste ca perioada economica dificila pe care o traversam nu trebuie sub nici o forma sa submineze spiritul antreprenorial. O companie cu viziune trebuie sa preia initiativa si sa ia decizii indraznete - iata o parte din filosofia companiei BMW AG, imbratisata cu consecventa de catre Motor AG, in calitatea sa de dealer autorizat al acestei marci.

    Planurile de viitor ale Motor AG Pitesti includ proiecte importante pentru dezvoltarea dealership-ului si se bazeaza pe o echipa tanara, dinamica si profesionista. Proiectele vizeaza atat extinderea activitatii in Ramnicu-Valcea si Bucuresti, cat si implementarea programul BMW Premium Selection, prin intermediul caruia vor fi comercializate masini rulate provenite din parcul auto al BMW AG, precum si cresterea constanta a calitatii serviciilor oferite (nu doar in ceea ce priveste vanzarea de autoturisme, dar si in activitatea de service).

    Vizualizari: 1914