rss

Masini second-hand prin programul Rabla

  1. 22/03/2010
  2. Tags: Masini, Rabla, second-hand
    Vezi toate fotografiile (1)

    TiriacAutoRulate, divizia de retail cu masini second-hand a Tiriac Holdings, este primul dealer de automobile second-hand care permite cumpararea unei masini cu voucherele eliberate prin programul "Rabla".

    Potrivit zf.ro, dealerul auto second-hand ofera un discount de 2.100 de lei, fata de 3.800 de lei, in schimbul unui tichet.

    "Campania TiriacAutoRulate este un produs nou pentru clientii care desi au o masina care se poate incadra in programul «Rabla», nu au posibilitatea sa-si achizitioneze o masina noua, ci una rulata, dar dintr-o sursa sigura", a spus Cristina Munteanu, directorul de comunicare al Tiriac Holdings.

    Nu se stie insa ce va face compania cu voucherele cedate de client, acestea neputand fi decontate la Ministerul Mediului. Exista totusi posibilitatea ca tichetele sa ajunga la dealerii de masini noi in cadrul TiriacAuto.

    "Exista cerere pentru achizitionarea automobilelor second-hand utilizand vouchere «Rabla». Tinand cont ca programul abia a fost lansat, nu putem vorbi inca despre un impact, acesta urmand sa fie evaluat la final de an", a subliniat Munteanu.

    Vizualizari: 31359
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »