rss

Dacia pregateste o citadina la un pret de 5.000 de euro

  1. 04/05/2010
  2. Categoria: Dacia
    Vezi toate fotografiile (1)

    Constructorul auto roman Dacia, sub umbrela francezilor de la Renault, nu sta locului nicio clipa. Dupa ce au intrat in segmentul SUV-urilor cu cel mai accesibil model de gen, Duster, acum pregatesc de zor o citadina, al carei pret sa nu depaseasca 5.000 euro, conform AutoBild.

    Ne gandim la un model de 3,5-3,6 metri lungime", a declarat pentru publicatia germana Vincent Carre, global marketing director pentru marca Dacia in cadrul grupului Renault. Dacia-Mini va avea patru locuri si patru usi, urmand sa preia elemente de le modelele Logan si platforma de la a doua generatie a Renault Clio.

    Partea din fata a masinii Dacia City, caci asa se pare ca se va numi, va aduce cu Sandero, potrivit Auto Build. Pretul redus al noului model se datoreaza designului. Romanii de la Dacia sunt maestri in a refolosi componente pentru noi modele auto, noteaza publicatia germana.

    "Dacia nu este doar un brand, este o filosofie (...) Are obiectivul de a obtine pe cit posibil costuri mici in fiecare etapa", a afirmat Carre.

    Motorizarea nu va fi una revolutionara, urmind sa foloseasca motorul pe benzina de 1,2 litri de pe Renault Twingo. In plus, ar putea fi dezvoltata si o varianta pe motorina.

    Vizualizari: 2004
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »