rss

Cum sa cumperi o masina second-hand

  1. 13/07/2009
  2. Tags: second-hand
    Vezi toate fotografiile (1)

    Deci te-ai hotarat sa-ti cumperi o masina second-hand. Asta e bine - o masina second-hand este mai ieftina si, de obicei, la fel de buna ca orice masina noua.

     

    Cu toate acestea, tot trebuie sa te descurci cu vanzatorul astfel incat sa iesi din tranzactie fara a avea buzunarul “devastat”. Hai sa vedem cateva modalitati de a va pregati pentru "Marea Negociere".

     

    1. Fiti pregatiti! Ganditi-va ce tip de masina doriti.

    2. Ai incredere in tine cand te afli in fata vanzatorului! Vanzatorii de masini second-hand sunt ca lupii - pot mirosi imediat nesiguranta sau teama.

    3. Pastreaza tot timpul un truc la indemana. Vei vedea pretul afisat pe geamul masinii – iti dai seama ca nu este pretul real, nu-i asa?

    4. Pleaca! Va veni un moment in care vanzatorul va spune ca el nu poate cobori mai mult pretul.

    5. Este foarte important sa nu-i lasati sa creada ca aveti mai multi bani decat le-ati spus.

    6. Faceti o inspectie tehnica inainte de a cumpara! Inspectia poate fi asul din maneca atunci cand negociati.

     

    Cumpararea unei masini second-hand nu trebuie sa fie atat de dificila precum pare. Cand sunteti pregatiti si increzatori, nu exista nici un motiv pentru care sa nu plecati de la locul cu pricina fericiti la volanul masinii dorite. Asa ca, mergeti si cumparati-va masina pe care o doriti! Iar acum chiar puteti profita de “foamea” de pe piata second-hand.

     

    Noi am stat de vorba cu un vanzator de masini second hand despre acest subiect si am dus masina si la o verificare tehnica intr-un service autorizat pentru a va arata cate informatii extrem de importante puteti obtine astfel. Aflati ce ni s-a raspuns urmarind materialele video de mai jos.

    Pentru mai multe detalii legate de cumpararea unui autoturism second-hand cititi in intregime articolul in revista Auto.ro.

     

    Vizualizari: 2649
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »