rss

3 site-uri utile pentru orice sofer

  1. 23/06/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    Sursa: daymondjohnssuccessformula.com

    Sofatul poate fi o activitate placuta si relaxanta, insa, dincolo de asta, trebuie sa fie sigura.  Pentru ca masina sa iti ofere gradul de confort si de siguranta de care ai nevoie in timp ce conduci, este necesar sa ai grija ca piesele auto sa fie schimbate la timp si sa te ocupi de intretinerea ei. In acest scop, iti sugeram 3 site-uri utile pentru orice sofer:

    1. Autohut.ro
    Este mult mai convenabil sa comanzi piese auto online, decat sa pierzi timp cautandu-le prin magazine. Si in plus, magazinele online de profil lanseaza oferte foarte avantajoase la piese si accesorii auto pentru orice marca de masina. Autohut.ro este unul dintre site-urile de pe care poti cumpara piese auto ieftine, dar de calitate superioara, indiferent de tipul automobilului pe care il ai. De asemenea, poti beneficia de livrare gratuita la comenzile de peste 99 lei si, in plus, ai cele mai mici preturi la compresoare si radiatoare AC.
    Mai mult decat atat, poti sa montezi piesele comandate de pe site-ul nostru, chiar in service-ul Autohut din Bucuresti. Pentru ca iti iubesti masina, alege Autohut!

    2. Auto-Hak.ro

    Aut-o-hak.ro este un alt site util pentru soferi, dar si pentru pasionatii de calatorii. Din cadrul acestui magazin online pot fi achizitionate carlige de remorcare, dar si suporturi pentru biciclete precum si scuturi metalice pentru motor. Carligele auto sunt procurate de la producatori renumiti precum Auto-Hak, Galia, Westfalia Automotive si se gasesc intr-o varietate de modele, de la carlige de remorcare semidemontabile, pana la cele demontabile automat cu clema, demontabile vertical cu cheie si demontabile cu flansa. Pentru un carlig de remorcare sigur si de calitate, acceseaza site-ul Auto-Hak.ro!

    3. Autoerebus.ro

    Pentru situatiile in care vrei sa schimbi masina, ai nevoie de Autoerebus.ro. Prin intermediul acestui site poti sa-ti vinzi masina veche si sa cumperi una noua. Pentru asta, ai posibilitatea de a aplica pentru finantare sau plata in leasing, atunci cand ti-ai gasit masina potrivita pe site-ul nostru. Daca, totusi, te mai gandesti si vrei sa faci reparatiile necesare pentru masina ta, poti apela tot la Autoerebus, deoarece este un service auto cu personal profesionist.

    Advertorial!

    Vizualizari: 1513