rss

Noul SUV Compact Mitsubishi Motors: “Eclipse Cross”

  1. 16/02/2017
  2. Tags: Mitsubishi
    Vezi toate fotografiile (1)

    Reintorcandu-se la mostenirea sa sportiva, Mitsubishi Motors Corporation (MMC) a ales sa-si denumeasca noul SUV Compact: “Eclipse Cross”.

    Beneficiind de linii precise si atent finisate, “Eclipse Cross” face o trimitere clara catre indragitul model coupe “Eclipse Sport”, vandut in special in America de Nord, intre anii 1989 si 2012, cu peste 1.400.000 unitati produse in patru generatii succesive.

    Denumirea “Eclipse Cross” sugereaza in acelasi timp functionalitatea SUV a acestei masini, trasatura ce a capatat o importanta din ce in ce mai mare pentru gama Mitsubishi Motors “Sport Utility Vehicles” – o directie strategica pentru aceasta marca, in special in Europa.

    Denumirea metaforica a modelului (Eclipse) este accentuata si de culoarea masinii, rosu metalizat cu un luciu profund, o culoare noua, dezvoltata special pentru acest model – printr-un proces de vopsire inovator – ce reflecta totodata maiestria si stralucirea liniilor rafinate, ca in cazul fenomenelor naturale ce se pot observa in cazul unei eclipse solare totale.

    Vizualizari: 2296
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »