rss

“CITROËN [RE]MIX!”: UN MIX DE CULOARE SI O CALATORIE IN TIMP PENTRU NOUL SEZON LA EXPOZITIA C_42, TOAMNA ACEASTA

  1. 08/10/2015
    Vezi toate fotografiile (2)

    C_42 deschide noul sezon: ‘CITROËN [RE]MIX!’. Cu prilejul expozitiei internationale a marcii de pe Champs-Elysées, Marca propune o veritabila calatorie in timp, gratie mixului de vehicule din prezent, trecut si viitor! In plus, pentru o experienta si mai vibranta, vizitatorii pot folosi noua animatie ‘Light Mix’ pentru a «mixa» culorile si lumina din C_42. Ce mod mai placut de a insufleti anotimpul de toamna?

    Toamna aceasta, Marca deschide noul sezon la expozitia C_42 : ‘CITROËN [RE]MIX!’. Fidel conceptului CACTUS M, reinterpretarea «outdoor» a C4 Cactus in spiritul legendarului Méhari, CITROËN propune vizitatorilor expozitiei sale internationale o veritabila calatorie in timp pentru a explora radacinile sale pline de creativitate si unicitate.

    Asadar, pe langa versiunile CITROËN C4 Cactus si Grand C4 Picasso puse in lumina reflectoarelor, Marca prezinta, de asemenea, o serie de creatii unice care s-au remarcat de-a lungul timpului:

    - UFO: In 2011, celebrul designer Ora-ïto a creat pentru CITROËN «UFO» : o aluzie la ‘Unidentified Flying Object’ (OVNI in limba franceza). Ingloband ADN-ul CITROËN, acest vehicul semi-masina semi-UFO face trimitere la celebrul spot CITROËN DS fara roti, sustinut de patru baloane, asemanatoare unei navete spatiale.

    - PROTOTIPUL CITROËN C10: Proiectul, demarat in anii ‘50 sub coordonarea lui André Lefebvre, avea drept obiectiv dezvoltarea unui vehicul extrem de usor, perfect adaptat necesitatilor familiale. Aerodinamica atent studiata, alaturi de silueta monocorp au transformat acest prototip intr-un concept deosebit de avangardist pentru epoca din care facea parte.
    - CITROËN 2CV 007: Acest model CITROËN este un adevarat star de cinema, unul dintre cele 3 modele 2CV utilizate la filmarea «For Your Eyes Only» (1981), din seria James Bond. La bordul sau urca Roger Moore si Carole Bouquetand, protagonistii filmului!

    - CITROËN GS «ARROWS»: O veritabila «Art Car», aceasta versiune GS revizuita in 1976 de artistul Jean-Pierre Lihou, transpune, pur si simplu, vizitatorul in universul «anilor 70»! Gama de culori efervescente (73 nuante diferite!) impreuna cu sagetile materializeaza intregul concept al  «Energetismului», insuflat de artistul vizionar.  

    Printre modelele expuse, aparitia C_42 in sine este, de altfel, un moment de divertisment. Cu ajutorul consolei 'Light Mix’ vizitatorii au posibilitatea de a «mixa» lumina in ritmul muzicii. Si aceasta este doar una dintre atractiile expozitiei C_42 din toamna aceasta. Iata si altele:

    - ‘Jump’: vizitatorii isi pot face fotografii de neuitat la trambulina instalata la ultimul etaj al C_42. (fotografia poate fi transmisa prin e-mail sau tiparita).
    - ‘The Speed Experience’: experimentati senzatii unice in zona de Racing a C _42, inspirata din tunelurile de vant folosite pentru testarea aerodinamicitatii autovehiculelor, aceasta activitate invita vizitatorii sa traiasca o experienta inedita a vitezei sunetului, luminii… si vantului!
    - ‘Be Happy‘: aceasta animatie interactiva afiseaza pe un ecran un nor de cuvinte ce face trimitere la optimismul specific valorilor CITROËN. Vizitatorii sunt invitati sa aleaga un cuvant si sa descopere un citat al unui autor cunoscut sau anonim, asociat cuvantului selectat.

    (Modelele expuse in fotografia 2)





    Vizualizari: 1369
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »