rss

Ssangyong vine cu oferte speciale pentru piata din Romania

  1. 14/08/2013
  2. Categoria: Ssangyong
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pentru a creste recunoasterea si a populariza marca Ssangyong in Romania, reteaua de dealeri autorizati a lansat un pachet de oferte exceptionale prin programul "Cred in Ssangyong".

    In cadrul programului, in cazul achizitionarii si inmatricularii de automobile noi SsangYong Korando, Rexton sau Actyon Sports, vandute din stocul dealerului sau al importatorului in perioada 01.08.2013 – 30.09.2013, clientii beneficieaza de 5 ani de intretinere gratuita si 3 luni Buy-back garantat.

    Oferta "5 ani de Intertinere Gratuita" este valabila 5 ani sau 100.000 km. Pentru Korando, versiunea cu motor pe benzina, limita este 5 ani sau 75.000 km. In acest interval de timp, clientii sunt scutiti de plata manoperei, materialelor (uleiuri, filtre) si componentelor obligatorii a fi schimbate in cele 5 operatii de intretinere obligatorii impuse de producator in Manualul de Utilizare al automobilului. Costul intervențiilor efectuate mai devreme de momentul recomandat de producator( ex.datorat utilizarii automobilului in alte conditii decat cele uzuale) nu sunt acoperite de prezentul program.
    Este bine de stiut ca beneficiile programului ”5 ani Intretinere Gratuita” se pierd daca pe perioada de derulare a programului clientul alege sa efectueze operatii de intretinere, reparatii sau schimb de piese la alt reparator decat dealerul care i-a vandut automobilul.

    Buy-Back-ul este garantat timp de 90 de zile sau 5.000 km de la data inmatricularii automobilului, cu urmatoarele conditii:
     - 15 zile sau maxim 1.000km
     - 60 zile sau maxim 3.000km
     - 90 zile sau maxim 5.000km
    In primele 15 zile automobilul poate fi returnat fara taxe de utilizare, urmand ca din a 16-a zi, valoarea de buy-back sa scada
    cu cate 25 euro/zi, reprezentand taxa de utilizare.
    Din valoarea de buy-back se vor scadea: costul reparatiilor eventualelor degradari constatate, conform evaluarilor Audatax,  costul inlocuirii eventualelor elemente uzate excesiv, iar daca valoarea totala a reparatiilor depaseste suma de 300 euro(tva inclus), dealerul este exonerat de obligatia de a efectua buy-back-ul automobilului.

    Vizualizari: 3662